in

Kim Kardashian: Η ρουτίνα γυμναστικής για μεγάλους γλουτούς

Το σώμα της Kim Kardashian φαίνεται τρελά τονισμένο σε όλες της τις φωτογραφίες με μαγιό. Αν αναρωτιέστε πώς γυμνάζεται και κέρδισε αυτό το σώμα, υπεύθυνη είναι η προπονήτριά της Melissa Alcantara, γνωστή και ως @fitgurlmel.

Η μαμά των τεσσάρων ξυπνά το ξημέρωμα (τέσσερις ή πέντε το πρωί) και ξεκινάει τη γυμναστική της για περίπου μιάμιση ώρα, τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

Διαφήμιση

Ενώ είναι αρκετά τακτική στην προπόνησή της, δυνάμωσε την ένταση εν όψει της κυκλοφορίας του Skims Swim. «Γίνεται πιο έντονη, με λιγότερο χρόνο ανάπαυσης, λιγότερη κουβεντούλα – υπάρχει πάντα λίγη με τον προπονητή σου», εξηγεί η Alcantara σε συνέντευξή της. «Κάθε μέρα μπαίνει μέσα η Κιμ και λέει, «Θεέ μου, πονάω πολύ.» Λέω, «Πάμε τώρα στον επόμενο μυ».

Όσον αφορά το πρόγραμμά της, η εκπαιδεύτρια γυμναστικής εξηγεί ότι εστιάζει την πλειονότητα της ενέργειάς της στην προπόνηση με βάρη, με λίγο cardio, διάδρομο και σκάλες.

«Μερικές μέρες κάνουμε πραγματική άρση βαρών και λιγότερες επαναλήψεις. Άλλες μέρες θα κάνουμε μέτρια άρση και λίγο περισσότερες επαναλήψεις για να διατηρήσουμε τα πράγματα στο αισθητικό μέρος». Όσο για το πόσα κιλά μπορεί να αντέξει η Kardashian; Η Αλκαντάρα είπε ότι η σταρ του reality είναι «σούπερ δυνατή», σηκώνοντας από 80 έως 100 λίβρες και χρησιμοποιώντας αλτήρες 30 λιβρών. Όσον αφορά τους κοιλιακούς, η καλύτερη άσκηση είναι τα cable rope crunches.

Το κυριότερο; Για αύξηση των γλουτών η Κιμ κάνει hip thrusts με βάρη. «Με την πάροδο του χρόνου, δυναμώνετε κάθε εβδομάδα. Προσπαθούμε να προσθέσουμε περισσότερο βάρος και περισσότερο βάρος για να γίνουμε πιο δυνατοί», εξήγησε. “Όταν πρόκειται για το αισθητικό μέρος – αυτό που ονομάζουν τόνωση – το μυστικό είναι να χαμηλώσετε τον μυ, με 12 έως 15 επαναλήψεις.”

Εκτός από τα hip thrusts, η Alcantara συνιστά επίσης πιέσεις ποδιών, lunges και split squats.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kanye West: Μόλις κυκλοφόρησε η συλλογή Yeezy Gap x Balenciaga

Maralee Nichols: Αποκαλύπτει το όνομα του δύο μηνών γιου της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφο της Khloe Kardashian, Tristan Thompson