in

Σάρα Χάιλαντ: Μεγάλωσε επικίνδυνα και χρήζει προσοχής. Για τσέκαρε σε παρακαλώ

Σάρα Χάιλαντ


Όταν το 2009 ξεκίνησε να προβάλλεται μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές από το 2000 και μετά, το Modern Family, τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στον τρισμέγιστο Εντ Ο’ Νιλ που είχε γίνει πρότυπο ως Αλ Μπάντι στο Married With Kids και στην Σοφία Βεργκάρα που είχε αρχίσει να δημιουργεί φανατικό κοινό.

Όμως όσο περνούσαν τα επεισόδια και όσο η Σοφία έμοιαζε ένα άπιαστο όνειρο το μάτι άρχισε να στρέφεται σε ένα φιντανάκι.

Η Σάρα Χάιλαντ μας συστήθηκε μέσα από το Modern Family το 2009 και από τότε έχει κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα προς την εξέλιξη και την καθιέρωση.

Διαφήμιση

Η Σάρα είναι πλέον 32 ετών και ομολογούμε πως μεγαλώνει επικίνδυνα ωραία. Μην ψάξεις να βρεις κάτι το εξωπραγματικό πάνω της. Οι περισσότεροι πάντως μιλούν για τα μάγουλα της και τα μάτια της.

Στις φωτογραφίες του Instagram πάντως πριν χρόνια την βλέπουμε σε εναλλαγές ημιάγριας κατάστασης και προφίλ ταπεινής κοπέλας και δεν μπορούμε να μην της βγάλουμε το καπέλο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζενεβιέβ Μόρτον: Ποζάρει με μαγιό και είναι ο ορισμός του fatality weapon

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: Δουρειος Ιππος και χορηγός του Κούλη η Πόπη Τσαπανίδου. Το επικοινωνιακό χάος και το αμπελαλέ