in

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα ατυχήματα με αίμα στην εκπομπή «Fishy» και η επαγγελματική συνεργασία με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού

«Θα δείτε και του χρόνου το “Fishy” στο MEGA» αναφέρει ο ηθοποιός και παρουσιαστής

Στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε, τη Δευτέρα 9/5, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη νέα σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» που πρωταγωνιστεί μαζί με τη 36χρονη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, ενώ αποκάλυψε τα ατυχήματα που βίωσαν εκείνος και η υπόλοιπη ομάδα στα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής του MEGA, «Fishy».

Για την πολυαναμενόμενη σειρά, δήλωσε: «Ακυρώθηκε το άλλο project που συζητούσα και τελικά έδωσα τα χέρια με τη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”».

Σχετικά με τα projects που υπάρχουν στο πλάνο του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, υπογράμμισε: «Συζητάω για δύο σίριαλ. Έχω ένα αρκετά ασφυκτικό πρόγραμμα σε σχέση με τις εκπομπές που κάνω στο MEGA. Έχω να κάνω 28 εκπομπές, που αυτές οι εκπομπές είναι 56 μέρες γύρισμα εκτός Αττικής, βάλε και μετακινήσεις, μιλάμε για δύο μήνες και κάτι που θα πρέπει να είμαι εκτός Αττικής. Θα δείτε και του χρόνου την εκπομπή “Fishy” στο MEGA. Θα ξεκινήσουν οι προβολές λογικά Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθούν Ιούνιο-Ιούλιο».

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, περιέγραψε τα ατυχήματα που είχαν εκείνος και ο Διευθυντής Παραγωγής του «Fishy», λέγοντας:

«Ένα κουλό πράγμα που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν όταν είχαμε πάει για ψάρεμα και είχαμε πιάσει έναν λούτσο, ο οποίος ήταν αρκετά μεγάλος. Πάω να το πιάσω από το χέρι μου, να το βγάλω από το αγκίστρι και γλιστράει από το χέρι μου, πέφτει κάτω στο πόδι μου και μου κάρφωσε τα δύο αγκίστρια στο πόδι. Ήταν ο σκηνοθέτης εκεί με την κάμερα και σταμάτησε το πλάνο, έπιασε το ψάρι, έπεσαν αίματα και τέτοια.

Ο διευθυντής παραγωγής έπεσε μέσα στη θάλασσα. Έκανε το πολύ έξυπνο που κάνουν πολλοί άνθρωποι, πάτησε σε δύο βάρκες, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Γενικά περάσαμε δύσκολα. Στο τέλος πληρώσαμε ένα σπασμένο κινητό και μία σκισμένη βερμούδα, γιατί βρέθηκε να είναι με το σώβρακο στη Λευκάδα. Δεν είναι θέμα, αυτά συμβαίνουν σε κάθε τηλεοπτική οικογένεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όταν ξεκίνησα να κάνω την παραγωγή του Fishy, δεν περίμενα ότι θα αντιμετωπίσω τόσες δυσκολίες. Δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο, αλλά δεν έχει σημασία, γιατί γίνεται μία ωραία δουλειά με διακοπές μαζί».

Όσον αφορά τη σχέση του με την όμορφη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού και το πώς κυλά η επαγγελματική τους συνεργασία, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε: «Με την Κατερίνα έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές επαγγελματικά. Φέτος είναι η πρώτη τηλεοπτική μας συνεργασία με την Κατερίνα. Δεν μας δυσκολεύει αυτό, γιατί έχουμε κάποια κοινά σημεία αναφοράς για να μπορούμε να συζητήσουμε για την καθημερινότητά μας, οπότε δεν είναι κουραστικό. Δεν έχω στον νου μου να γίνω για δεύτερη φορά πατέρας, αυτά έρχονται από μόνα τους, δεν τα προγραμματίζεις».

https://www.youtube.com/watch?v=s632d6CcqDM

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Μουτσινάς: Οι δύο αστείες ιστορίες με «ατύχημα» την ώρα του σεξ

Κατερίνα Λιόλιου: Η κοντινή φωτογραφία που αναστάτωσε τους Followers. Τι ακριβώς συμβαίνει;