in

Ούρλιαζαν τα ρούχα της Κιμ Καρντάσιαν: Τσακωθήκαμε με τη μόδα – Φωτογραφία

Όσο κι αν το παλέψαμε να είμαστε εγκρατείς στον σχολιασμό μας για τα ρούχα της Kim, ηττηθήκαμε. Κι όχι μόνο εμείς, αλλά και η μόδα.

Πιο κατάλληλο ρητό για την περίπτωση εκτός από το «θέλει η …τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» δεν θα βρούμε. Μπορεί να είναι πλέον κοινός τόπος ότι η Kim πειραματίζεται και το παίζει fashion icon, ενώ στην ουσία ακραγγίζει το κιτς, όμως δεν παύει να μας εκπλήσσει.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει αρχίσει να πυροβολεί ασταμάτητα ξανά. Εμάς και τη μόδα. Κάτι παντόφλες με γουνάκια που την είχαμε δει τις προάλλες είναι fashion statement μπροστά σε μία από τις παλαιότερες χειρότερες εμφανίσεις της.

Διαφήμιση

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν η Κιμ μαζί με τον Kanye West μπήκαν στο πολυτελές αμάξι, κατηφόρισαν στο κέντρο του Παρισίου και πήγαν στο κατάστημα της Givenchy που βρίσκεται πέριξ του χώρου, όπου γινόταν η εβδομάδα μόδας.

Φαίνεται πως έφυγαν τόσο γρήγορα από το σπίτι, που δεν πρόλαβαν να αλλάξουν. Ο Kanye πήγε με τα πρόχειρα που φοράει στο σπίτι και η Kim πρόλαβε μόνο να βγάλει το πάνω μέρος της πιτζάμας της και να βάλει τα παπούτσια της.

Μόνο αυτό το σενάριο φαντάζει λογικό για το πως ντύθηκε η Kim κυρίως. Αλλά ας μην τρέφουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι αυτές ήταν οι σαφείς επιλογές της. Δηλαδή από πάνω ένα κορμάκι, από κάτω μια φόρμα Adidas και για να το αποθεώσει, ένα πέδιλο με τακούνι και διχτυωτή επένδυση. Άλλο να το περιγράφουμε και άλλο να το βλέπεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Πόπη Τσαπανίδου: Αχ Κώστα μου… Ο ΚΟΥΚΛΟΣ χασάπης που την έκανε να σαστίσει και να χάσει τα λόγια της.Viral βίντεο

Το μεγάλο παζάρι: Η Λίλια Έρμακ που έριξε άκυρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο μας δείχνει τι έχασε