in

Μαρία Μενούνος: ΧΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ. Όλα έξω ανοιχτά και να πέφτουν τα μαλλιά! Η εικόνα που τρόμαξε

Η Μαρία Μενούνος εντυπωσίασε με την εμφάνισή της τόσο στα Όσκαρ, όσο και στα πάρτι που έγιναν πριν και μετά την απονομή της ακαδημίας κινηματογράφου, με το εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα και τα μαλλιά από τον δικό μας Δημήτρη Γιαννέτο, που διαπρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η Μαρία Μενούνος είναι μία Ελληνίδα που ανήκει στο διεθνή showbiz σκηνή, είναι αναγνωρίσιμη, έχει σημαντικότατες γνωριμίες και δίνει το παρών σε κάθε σημαντικό κοσμικό γεγονός!

Διαφήμιση

Ωστόσο αγαπάει την Ελλάδα και σχεδόν κάθε καλοκαίρι θα περάσει από την αγαπημένη της Μύκονο για διακοπές.

Τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα πήρε πάρα πολύ μεγάλη προβολή η Μαρία Μενούνος εξαιτίας του άρθρου που δημοσιεύσαμε με το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε το μαγιό πριν μερικά χρόνια και εμφανίστηκε ο εσωτερικός της κόσμος.

Ήταν οι εικόνες που την ταπείνωσαν το έχει παραδεχτεί και η ίδια

https://www.koolnews.gr/maria-menounos-i-fotografia-pou-tin-tapeinose-epaixe-athlio-paichnidi-to-magio-kai-fanikan-ta-endotera/

Σε χθεσινή ανάρτηση η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε φωτογραφία σχετικά με τα 10 χρόνια που πέρασαν από τότε που ανέβηκε στο ρινγκ στο αγαπημένο του κοινού wrestlemania και αναπολήσε εκείνες τις στιγμές!

Όσο για τον ποιον θα αντιμετώπιζε σήμερα δεν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με λεζάντα στη φωτογραφία που συνόδευσε την δημοσίευση όμως το άφησε ανοιχτό σαν σκέψεις.

Πάντως οι φωτογραφίες κατάφεραν να γίνουν viral, αφού η Μαρία Μενούνος είχε ριχτά τα μαλλιά της και ανοιχτό το πουκάμισο ,φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μαγιό σουτιέν από μέσα που έκρυβε τα απαραίτητα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

ΑΘΑΝΑΤΟ Alter: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ και το… ΑΝΑΚΟΝΤΑ. ‘Ολα έξω και Viral ΒΙΝΤΕΟ

Γουάντα Νάρα: Παραλίγο να πέσει το αεροπλάνο. Στραβώθηκε ο πιλότος. Δες πώς έσκασε στην πτήση