in

Ιρίνα Σέικ: Με στpιvγκακι και ανοιχτό πουκάμισο χωρίς σουτιέν, χορεύει στο τραπέζι και στη συνέχεια τρώει πατατάκια


Η Irina Shayk είναι μοντέλο και η φήμη της εκτοξεύτηκε το 2007, όταν φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τα εσώρουχα της μάρκας Intimissimi.

Λίγα χρόνια αργότερα στην Ευρώπη έγινε πασίγνωστη εξαιτίας της σχέσης της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου την έμαθαν και οι ποδοσφαιρόφιλοι! Μάλιστα είχαν χαρακτηριστεί και το πιο σέξι ζευγάρι, πίσω κάπου στο 2015.

Η Ιρίνα Σέικ έκανε μία σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ και συνεχίζει και τις επιδείξεις μόδας αλλά και τις φωτογραφίες τόσο στα περιοδικά και τα διαφημιστικά όσο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μετράει σχεδόν 19 εκατομμύρια ακόλουθους

Διαφήμιση

Η 36χρονη καλλονή σε μία που επιλέξαμε να σας δείξουμε φορά λευκό πουκάμισο χωρίς σουτιέν, σκούρο στpιvγκακι και ψηλές γόβες και ποζάρει στο φακό με το δικό της χαρακτηριστικό λάγνο βλέμμα χορεύοντας πάνω σε ένα τραπέζι.

Στη συνέχεια τρώει πατατάκια

Τα ενσταντανέ κλέβουν τις εντυπώσεις και κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τις κριτικές για το τοπ μόντελ… να είναι διθυραμβικές.

Η Ιρίνα αποδεικνύει ότι όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο σέξι με τις αναλογίες και τη σιλουέτα της να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Megan Fox: ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο KAYTEΣ φωτογραφίες της. Αυτές είδε ο αρραβωνιάρης και ξετρελάθηκε

29 Ιουνίου: Ποιός γιορτάζει σήμερα;