in ,

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είχε την πιο απίστευτη συνάντηση στην Νέα Υόρκη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, είναι πολύ ενεργή στα social media. Μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, με τους followers της στο Instagram.

Τον τελευταίο καιρό, η Ηλιάνα βρίσκεται στην Αμερική, ταξιδεύοντας στο Λος Άντζελες και την Χαβάη, ενώ τώρα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Λόγω της πιεστικής της καθημερινότητας, αποφάσισε δικαιολογημένα να κάνει ένα διάλειμμα και να χαρίσει στον εαυτό της στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Διαφήμιση

Χθες, η καλλονή, δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram από τη Νέα Υόρκη, όπου εκεί μάλιστα συνάντησε την Μπρουκ Σιλντς.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για όλες αυτές τις ευχάριστες εκπλήξεις» αναφέρει χαρακτηριστικά στην λεζάντα του άλμπουμ φωτογραφιών.

Η Ηλιάνα φοράει ένα athleisure look, καθώς την βλέπουμε με μια πετρόλ φόρμα και ένα oversized teddy παλτό. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λευκά αθλητικά παπούτσια, ένα νέον λαχανί τσαντάκι και ένα υπέροχο κολιέ με λευκές χάντρες.

Η Μπρουκ Σιλντς από την άλλη φορά ένα μαύρο κοστούμι, με κόκκινο κραγιόν, καθώς ποζάρει δίπλα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Πάνο Παπανδριανό, τον hairstylist φίλο της. Η συνάντησή τους έγινε πιθανόν μετά την επίδειξη μόδας του Μichael Kors, αν κρίνουμε από το σύνολο που φοράει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Φορώντας ψηλοτάκουνα, περπατάει σε γήπεδο τένις και προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό

Ναταλία Γερμανού: Αποθεώνει το σύνολό της με λευκά μποτάκια