in

Φωτογραφία: Πώς είναι σήμερα η Χριστίνα Στεφανίδη που μοίραζε εγκεφαλικά με την πίσω κίνηση;

Την γνωρίσαμε το 2010 στον διαγωνισμό Playmate! Και από τότε την λατρέψαμε… Το σέξι μοντέλο, Χριστίνα Στεφανίδη, φροντίζει με τις «καυτές» της φωτογραφήσεις να βάζει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό, μοιράζοντας το ένα «εγκεφαλικό» μετά το άλλο.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της, την τσαντίζουν οι άντρες που το παίζουν λεφτάδες, ενώ φροντίζει πάντα να έχει το πάνω χέρι στις σχέσεις της.

Διαφήμιση

Η Χριστίνα Στεφανίδη κόσμησε όλα τα αντρικά περιοδικά της εποχής όταν πρωτοβγήκε και μεσουρανούσε και είχε προκαλέσει αμέτρητα στην κυριολεξία εγκεφαλικά.

Για χρόνια ήταν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος μάλιστα αρκετές φορές είχε πιαστεί στα χέρια για τα μάτια της!

Στην ερώτηση «Ποιος είναι ο πιο εύκολος δρόμος για να γίνετε ηθοποιός;» η σωστή απάντηση δεν είναι οι σπουδές σε κάποια δραματική σχολή, αλλά ένα «πτυχίο» από τις πασαρέλες. Και εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα η προϋπηρεσία μοντέλου είναι αρκετή για να σου ανοίξουν οι πόρτες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Με τέτοια προϋπηρεσία η Χριστίνα Στεφανίδη η πορεία της ηταν προδιαγεγραμμένη

Εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λέντζα και η ίδια ασχολείται με την υποκριτική!

Δες πώς είναι σήμερα η Χριστίνα Στεφανίδη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα κορίτσια της Disney που έγιναν ντίβες. Η Μάιλι Σάιρους και άλλες 7

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Τη θυμάσαι; Νέα συνταρακτική εξέλιξη στην εξαφάνιση της