in

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Διδάκτορ πλέον στο Pole Dancing, παίζει στα ίσα τις δίμετρες ρωσίδες

Αν και εσύ έχεις στο μυαλό σου ακούγοντας τη λέξη pole dancing, δίμετρη Ρωσίδα, ίσως ήρθε η ώρα όχι να αναθεωρήσεις, αλλά να ρίξεις μία ματιά και στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! Ντόπιο πράμα!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ έχει τελειώσει και τη Δραματική Σχολή από το κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδας! Φυσικά την κέρδισε η υποκριτική.

Η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύθηκε μετά τη συμμετοχή της στην σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα του Alpha όπου ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι με το σύντροφό της Πάνο Βλάχο!

Διαφήμιση

Επειδή τα όνειρα δεν πρέπει ποτέ να σταματάνε τα δύο παιδιά σταμάτησαν από τη σειρά και έφυγαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να κυνηγήσουν το όνειρό τους εκεί!

Κατά την παραμονή τους εκεί ήρθαν κάποιες συμμετοχές σε σειρές σε σίριαλ και διαφημιστικά αλλά ο κόσμος του Hollywood είναι διαφορετικός!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου λατρεύει το χορό και τώρα τελευταία ασχολείται με το pole dancing!

Μπορούμε να ομολογήσουμε ότι από τα βίντεο που αναρτά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο και θα μπορούσε κάλλιστα να συγκριθεί με τις μετρ του είδους δίμετρες Ρωσίδες και Ουκρανές

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ματιές στο Παρελθόν. Ελένη Μενεγάκη: Γυμνή με τα μαλλιά στο στήθος. Φωτογραφία για να στοχεύεις

SNik: Έτσι γλέντησε τον Light. Έβαλε τον κόσμο να τραγουδάει…