in

Viral video: Αυτός είναι ο πιο απότομος δρόμος του κόσμου. Τρόμος για τους οδηγούς αυτοκινήτων

Αυτός είναι ο πιο απότομος δρόμος του κόσμου υπάρχει σε αστικό ιστό! Η κλίση του είναι 35% κάτι που σημαίνει πως στα 100 μέτρα που διανύεις ανεβαίνεις 35 μέτρα σε υψόμετρο!

Φανταστείτε έναν στίβο, όπου οι αθλητές που τρέχουν 100 μέτρα όταν φτάσουν στο τέρμα είναι σαν να βρίσκονται στην ταράτσα σε μία πολυκατοικία 12 ορόφων!

Για να περπατήσεις με τα πόδια τα 350 μέτρα που είναι ο δρόμος θα πρέπει να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση ενώ τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν οι ανεβαίνουν μόνο με πρώτη ταχύτητα στο κιβώτιο!

Διαφήμιση

Η Baldwin Street στη Νέα Ζηλανδία είναι ο πιο απότομος δρόμος στον κόσμο και η τοποθεσία ενός ειδικού ετήσιου αγώνα. Οι δρομείς καλούνται να τρέξουν προς το υψηλότερο σημείο και να επιστρέψουν, μια τέλεια πρόκληση που δοκιμάζει τη δύναμη και την αίσθηση ισορροπίας των διαγωνιζομένων.

Εννοείται πως όταν ανεβαίνεις, αν αφήσεις το γκάζι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσεις.

Η Baldwin Street έχει μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σαν ο πιο απότομος παγκοσμίως. Βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία στο χωριό Baldwin

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Το ρισπεκτ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον Λιονέλ Μέσι και τα 6 γκολ της Barcelona στην Άρσεναλ

Η January Jones τα πετάει και φέρνει τον καυσωνα. Φωτογραφίες