in ,

Mad clip με 200 στη στροφή και δεν ήταν μαμά. Η πρώτη επιτυχία τραπ στην Ελλάδα είχε τη συμμετοχή του Μαντ κλιπ

ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν ένα ελληνικό τραγούδι γίνεται τεράστια επιτυχία με πάνω από 40 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube σε ελάχιστες μέρες και viral παντού.

Αυτό δεν ήταν άλλο από το “μαμά” του Sin Boy όπου τραγουδούσε φυσικά και ο Mad clip.

Η λέξη “μαμά” είχε να κάνει με τον όρο που χρησιμοποιούμε στα αυτοκίνητα αν είναι δηλαδή εργοστασιακό ή έχουν γίνει μετατροπές. Το “αυτοκίνητο μαμά” σημαίνει είναι όπως έχει βγει από το εργοστάσιο.

Διαφήμιση

Το τραγούδι σημειώνει τεράστια επιτυχία γίνεται αντικείμενο παρωδιας ενώ τραγουδιέται παντού και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν και τους στοίχους αλλά και το τι ακριβώς είδος μουσικής είναι αυτό.

Η πρώτη Μεγάλη επιτυχία Τραπ στην Ελλάδα ήταν γεγονός.

Ο Sin Boy φεύγει για την Αλβανία, ο Mad clip κάνει τεράστιες επιτυχίες όπως και ο Snik και άλλοι που ακολουθούν με την τραπ πλέον να επικρατεί στις μικρές ηλικίες και να γίνεται το κυρίαρχο είδος μουσικής.

Συναυλίες, φήμη, δόξα, χρήματα κότερα ελικόπτερα και ακριβά αυτοκίνητα γίνονται ταυτόσημα με τον Mad clip ο οποίος οδηγεί μία Πόρσε 911 turbo του 2011 με πάνω από 500 άλογα.

Τον Φλεβάρη του 2021 μετά από καταδίωξη τόσο στην παραλιακή όσο και στην Εθνική Οδό του επιβλήθηκε πρόστιμο πάνω από 2.000 ευρώ τόσο για ταχύτητα όσο και για παραβίαση φωτεινών σηματοδοτών αλλά και για απείθεια αφού δε σταμάτησε μετά από αστυνομικό σινιάλο για έλεγχο.
Ο Mad clip δημοσιεύει βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απολογούμενος για τη μεταγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Μοσχάτου εξηγώντας ότι του αρέσει η ταχύτητα και είναι κοντράκιας.

Ο επίλογος όλων αυτών γράφτηκε σήμερα ξημερώματα όταν με 200 σε στροφή ο Μαντ Κλιπ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε πλαγιομετωπικά σε ευκάλυπτο χάνοντας τη ζωή του ακαριαία σε ηλικία μόλις 34 ετών και φυσικά η καλύτερη στιγμή της ανοδικής του καριέρας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Mad clip τροχαίο VIDEO: Βρέθηκε βίντεο από το δυστύχημα του Μαντ Κλιπ με την Porsche

Σολβέιχ Μερκ Χάνσεν Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Τροχαίο Mad clip Viral βίντεο: Αναζητείται λευκό Audi R8. Εμπλοκή στο ατύχημα έρευνα η αστυνομία