in

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλα τα ριάλιτι κ όλη η τηλεόραση σε μία ιστορική φωτογραφία

Από τη μέρα που συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό η Ιωάννα Τούνη, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν γεμίσει αμέτρητους servers με υλικό και έχουν γονατίσει τόσο το YouTube όσο και τα τα social media και τα sites από τις πολλές αναφορές!

Ταυτόχρονα έχουν γεμίσει αμέτρητες ώρες την τηλεόραση είτε με συμμετοχή σε ριάλιτι είτε σε σόου είτε σε συνεντεύξεις και ρεπορτάζ!

Και για να μην πάμε πολύ μακριά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κέρδισε λίγο νωρίτερα στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς το just the two of us στο οποίο συμμετείχε έστω για λίγο και η Ιωάννα Τούνη.

Διαφήμιση

Η μικρότερη σε ηλικία Βρισηίδα Ανδριώτου, πρωταγωνιστεί εδώ και πέντε μήνες στο Survivor και την βλέπουμε να αγωνίζεται σε στίβους μάχης στο ριάλιτι επιβίωσης στην Καραϊβική!

Εμείς ψάξαμε στο αρχείο μας και βρήκαμε αυτή την ιστορική στιγμή όπου από αριστερά προς τα δεξιά η Ιωάννα Τούνη η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν 5 χρόνια ούτε καν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που θα ακολουθούσε σε προσωπικό επίπεδο και αναγνωρισιμότητα κινητό τότε τηλεοπτική τους συμμετοχή στο ριάλιτι my style Rocks από την τηλεόρασ του ΣΚΑΪ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο Τόνυ Μαυρίδης – Αθώοι και οι δύο με απόφαση δικαστηρίου

Της Alessandra Ambrosio το κάγκελο: Με ρόμπα και φόρεμα με σκίσιμο μέχρι τον αφαλό διέλυσε το νσταγραμ