in

Συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου ζήτησε ο Τόνυ Μαυρίδης – Αθώοι και οι δύο με απόφαση δικαστηρίου

Τι δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια, όταν εξήλθε από τη δικαστική αίθουσα;

Αίσιο τέλος για τη δικαστική διαμάχη Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη. Η δίκη, η οποία αφορούσε σε οικονομικό θέμα της εταιρίας παραγωγής που είχαν από κοινού στο παρελθόν, έληξε το πρωί της Τετάρτης 25/5, λίγο πριν τις 10:00, με την απόφαση του δικαστηρίου να τους αθωώνει και τους δύο.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Ελένη Ευσταθίου, σε ζωντανή σύνδεση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μέσα στη δικαστική αίθουσα ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου, ισχυρίστηκε πως ήταν μία παρεξήγηση η οποία έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Το ίδιο είπε και η τραγουδίστρια, η οποία δέχτηκε τη συγγνώμη του.

Διαφήμιση

Ο Τόνυ Μαυρίδης ανέφερε, μάλιστα, πως δεν είχε υποβάλει μήνυση κατά της Έλενας Παπαρίζου, αλλά κατά της εταιρίας παραγωγής που είχαν από κοινού στο παρελθόν. Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, δήλωσε αθώος και πως ίσως ήταν τελικά μία παρεξήγηση.

Από την πλευρά της, η Έλενα Παπαρίζου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και τόνισε πως είναι ήρεμη, αφού επιτέλους αυτή η δικαστική διαμάχη, η οποία την ταλαιπωρούσε για καιρό, έληξε. Συγκεκριμένα, εξερχόμενη από το δικαστήριο, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία: «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, όπως έπρεπε. Θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος, όλα καλά. Νομίζω ότι κι εγώ και ο Τόνυ νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Σημειώνεται πως ο Τόνυ Μαυρίδης υποστήριζε μέχρι πρότινος πως δεν έχει λάβει τα χρήματα που του αναλογούσαν για την εταιρεία που είχε στο παρελθόν από κοινού με την Έλενα Παπαρίζου. Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια υποστήριζε από την πρώτη στιγμή πως του τα είχε δώσει όλα όσα όφειλε. Τέλος καλό, όλα καλά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ μάχη. Κροκόδειλος δαγκώνει Ανακόντα και αυτό αντεπιτιθεται

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλα τα ριάλιτι κ όλη η τηλεόραση σε μία ιστορική φωτογραφία