in

Survivor Ελλάδας: Όχι θα κάτσει να σκάσει. Την ώρα που στο ριάλιτι γίνεται ΜΑΔΟΜΟΥΝΙ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου…

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παίζει έμεινε αρκετούς μήνες μακριά από το σύντροφό της Στάθη Σχίζα εξαιτίας της συμμετοχής του στο survivor!

Αποτέλεσε όμως αφορμή για να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, μία σχέση που κρατάει περισσότερο από ενάμιση χρόνο!

Ο Στάθης Σχίζαςς φέτος ,ως περσινός νικητής, δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor all star και το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού ότι αυτό έπρεπε να γίνει, καθώς και τα χρήματα είναι αρκετά!

Διαφήμιση

Ο Στάθης ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, το ριάλιτι εδώ και ένα περίπου μήνα είναι στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και η Αλεξάνδρα έχει μείνει πίσω για να τρέχει τις επιχειρήσεις της και να παράσχει την βοήθεια που μπορεί μέσω των social media! Μία βοήθεια που πέρσι αποδείχτηκε ιδιαίτερα σημαντική αφού στον τελικό οι κάμερες περισσότερο έδειχναν αυτή, παρά οποιονδήποτε άλλο!

Η τροπή που έχει πάρει το survivor All Star μόνο παιχνίδι επιβίωσης δεν είναι, αφού το κομμάτι του ριάλιτι έχει γιγαντωθεί και υπάρχουν συνεχείς κόντρες και προστριβές μεταξύ των παικτών!

Μπορεί εξαιτίας αυτού να τσιμπάει νούμερα στην τηλεθέαση όμως δεν σημαίνει ότι όλοι το βλέπουν ευχάριστα. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και βγήκε να διασκεδάσει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αφιερωμένη στους πεσόντες Ίκαρους η προσπάθεια της Εθνικής μας

Τζόζεφιν

Φωτογραφία: Έκανε λίγο κρύο, τσουτσούρωσε και…”εβγαλε μάτια” η Τζόζεφιν χωρίς σουτιέν στην Κωνσταντινούπολη