Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Νοέ 25, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Ιωάννα Τούνη: «Είμαι ξανά με τον εφηβικό μου έρωτα – Εκείνος βλέπει την Ιωάννα, όχι την “jtouni”»
news

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι ξανά με τον εφηβικό μου έρωτα – Εκείνος βλέπει την Ιωάννα, όχι την “jtouni”»

Kool Team
Last updated: 10 Οκτωβρίου, 2025 9:27 πμ
Kool Team
Published: 10 Οκτωβρίου, 2025
Share
SHARE

Με μια ειλικρινή και αυθόρμητη εξομολόγηση μέσα από τα stories της στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νέα σχέση – ή, όπως η ίδια είπε, σε μια επανένωση με τον εφηβικό της έρωτα, τον Ρόμπι. Η γνωστή influencer μίλησε με αφοπλιστική ευθύτητα για τα συναισθήματά της, την ανάγκη της να ζει αληθινά και την ενόχλησή της για όσα ακούστηκαν στα μέσα σχετικά με τη ζωή της.

Ενότητες
  • «Με βλέπει ως Ιωάννα, όχι ως jtouni»
  • Η απάντηση στα σχόλια και η ανάγκη για ιδιωτικότητα
  • «Αν επισημοποιήσω κάτι, θα είναι με δαχτυλίδι»
  • Η Ιωάννα Τούνη σε μια πιο ώριμη φάση

«Με βλέπει ως Ιωάννα, όχι ως jtouni»

Η Τούνη αποκάλυψε πως με τον νέο της σύντροφο γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή πριν γίνει γνωστή. «Ήμασταν μαζί πριν από δέκα και πλέον χρόνια. Ξέρει την οικογένειά μου, ξέρω τη δική του. Μου αρέσει που με βλέπει ως Ιωάννα και όχι ως “jtouni”», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι έχει ανάγκη από ανθρώπους που βλέπουν πίσω από τη δημοσιότητα και τις ταμπέλες.

Η ίδια δεν έκρυψε ότι η σχέση αυτή την κάνει χαρούμενη και ήρεμη, ενώ μίλησε με σεβασμό και τρυφερότητα για τον Ρόμπι, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που «ξέρει ποια είναι πραγματικά».

Η απάντηση στα σχόλια και η ανάγκη για ιδιωτικότητα

Η γνωστή επιχειρηματίας και μαμά δεν παρέλειψε να απαντήσει και στα επικριτικά σχόλια που έγιναν μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο από τη Μύκονο. Κάποιοι σχολίασαν το γεγονός ότι κρατούσε το παιδί της ενώ βρισκόταν δίπλα της ο νέος της σύντροφος.

«Πάτε καλά; Το παιδί μου θα το κρατάω πάντα εγώ. Είναι το δικό μου παιδί και είναι πάνω απ’ όλα. Δεν θα απολογηθώ επειδή ζω φυσιολογικά και έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με στηρίζει», είπε εμφανώς ενοχλημένη.

Η Ιωάννα εξήγησε ότι βρέθηκε στο νησί για τη βάφτιση του παιδιού της κολλητής της και πως η παρουσία του Ρόμπι ήταν απολύτως φυσιολογική. «Δεν πήγαμε κάπου να προκαλέσουμε. Ήταν μια ήσυχη περίοδος, σχεδόν όλα τα μαγαζιά κλειστά. Δεν γίνεται να ζω με το φόβο της κάμερας», πρόσθεσε.

«Αν επισημοποιήσω κάτι, θα είναι με δαχτυλίδι»

Η Τούνη ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της, όμως ένιωσε την ανάγκη να το κάνει μετά τα συνεχή δημοσιεύματα. «Νιώθω ότι πρέπει να μιλήσω για κάτι που δεν ήθελα. Αν επισημοποιήσω σχέση στο μέλλον, θα είναι με δαχτυλίδι», είπε, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως θέλει να προστατεύσει ό,τι ζει τώρα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Ρόμπι έχει γνωρίσει το παιδί της, όχι με την “ταμπέλα” του συντρόφου της, αλλά ως άνθρωπος του κοντινού της κύκλου. «Το παιδί μου γνωρίζει φίλους και ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν χρειάζεται να του βάζω τίτλους. Όμως εξαιτίας σας, θα μάθει κάποια στιγμή για όλα αυτά μέσα από δημοσιεύματα», είπε με παράπονο προς τα media.

Η Ιωάννα Τούνη σε μια πιο ώριμη φάση

Η γνωστή influencer φαίνεται να διανύει μια περίοδο ωριμότητας και συναισθηματικής ισορροπίας. Μετά από μια έντονη χρονιά προσωπικών και επαγγελματικών αλλαγών, δηλώνει έτοιμη να χαρεί τη ζωή της «όπως της αξίζει».

«Ναι, είμαι σε σχέση. Ναι, είμαστε σοβαρά και νιώθω πως βαδίζουμε κάπου», κατέληξε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ιστορία αυτή μπορεί να είναι το νέο, πιο ήσυχο κεφάλαιο στη ζωή της.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
13°C
Athens
few clouds
14° _ 10°
77%
3 km/h
Τρ
18 °C
Τε
20 °C
Πε
19 °C
Πα
18 °C
Σα
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

45χρονος Αλβανός ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στα Πολιτικά Εύβοιας

Kool Team
2 Min Read

Άλιμος: Συναγερμός για τρία περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης – Αναζητείται ο δράστης από το Τμήμα Εξιχνίασης Εγκλημάτων

Kool Team
3 Min Read

Η απρόσμενη απορία του Τάιλερ Μακμπέθ προς την Μπέττυ Μπαζιάνα και το παρασκήνιο που αποκαλύπτει ο Αλέξης Τσίπρας στην «Ιθάκη»

Kool Team
3 Min Read

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Έρχονται συνεχόμενες καταιγίδες – Πότε «χτυπά» η κακοκαιρία την Αττική

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Media

Survivor Ελλάδας: Τον έτσουξε – Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το ριάλιτι

1 Min Read
news

Άμστερνταμ: Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ με Άραβες πριν και μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ

3 Min Read
Showbiz

Κάιλι Τζένερ: Τότε που αναστάτωνε τους συμμαθητές της με το μαγιό της αδερφής και 2 φίλες της μαζι! Φωτογραφίες

1 Min Read
Showbiz

Lady Gaga: Αποκαλυπτική εμφάνιση στα SAG Awards 2022

2 Min Read
news

Πανελλήνιες 2023: Πού θα κυμανθούν οι βάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

1 Min Read
news

Δες αν έχουν παραβιάσει το Email σου και πότε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ να σωθει κόσμος. 600.000 email κλάπηκαν χτες

3 Min Read
Media

Ποιά ριάλιτι; Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που έγραψαν ιστορία στην πρώτη τους εκτέλεση. Απο το Ρουκ Ζουκ στον Αδύναμο κρίκο

5 Min Read
news

Αυτός είναι: Μεγαλογιατρός κατηγορείται ότι αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στο πρόσωπο ασθενή

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?