in

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία της από την Γαλλία, το βίντεο από την προπόνησή της και o personal trainer που λατρεύει

Η όμορφη influencer αποκάλυψε ποιος είναι ο γυμναστής της

Η Ιωάννα Τούνη δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο για επαγγελματικούς λόγους -είναι influecer, διαφημίζει προϊόντα- όσο και για να ενημερώνει τους περισσότερους από 920.000 χιλιάδες followers της πώς περνά στην καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Πέμπτης 10/2, η διάσημη influencer και επιχειρηματίας εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων ανάρτησε μία φωτογραφία από την Γαλλία. Ωστόσο, πιθανότατα η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν τραβήχτηκε χθες, αλλά σε κάποιο ταξίδι που είχε κάνει παλαιότερα, αφού τώρα έχει διαφορετικό κούρεμα, δηλαδή δεν έχει μακριές αφέλειες.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, κάθεται σε σκαλοπάτια, φορώντας ένα μαύρο, κομψό φόρεμα, γκρι γούνα και ψηλοτάκουνες, αστραφτερές γόβες, οι οποίες αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Κρατά μία υπέροχη, λαμπερή τσάντα-φάκελο, ενώ λάμψη της χαρίζουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με στρας στα αυτιά της. Έχει πιάσει τα μαλλιά της ένα χαμηλό σινιόν και έχει κάνει τα χείλη της να φαίνονται σαρκώδη, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Διαφήμιση

Προφανώς η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια κάποιας βραδινής της έξοδο στην Γαλλία, αφού το ντύσιμό της είναι ultra σικ και ιδανικό για club.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 10/2, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στα InstaStories της βίντεο από την προπόνησή της. Φορά ένα γκρι, αθλητικό σετ, το οποίο αποτελείται από κολάν και top, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία χαμηλή αλογοουρά.

Ακόμη, αποκάλυψε ποιος είναι ο personal trainer της, αναρτώντας βίντεο μαζί του. Ανδρέα Ράφτη τον λένε και φαίνεται ότι οι δυο τους γνωρίζονται καιρό. «Είναι ο αγαπημένος μου γυμναστής! Σου έλειψα;» λέει η Ιωάννα Τούνη στον Ανδρέα Ράφτη, με εκείνον να της απαντά: «Εννοείται πως μου έλειψες!» και να της δίνει τρία φιλιά στο μάγουλο. «Γλυκούλι μου» τον αποκαλεί η influencer.

«Ο καλύτερος personal trainer και φίλος. Είμαι τυχερή που σε έχω. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε» σημειώνει χαρακτηριστικά πάνω στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη, εκφράζοντας τη συμπάθειά της και την αγάπη της για τον Ανδρέα Ράφτη.

O Aνδρέας Ράφτης
O Ανδρέας Ράφτης

Η Ιωάννα Τούνη διατηρεί το εντυπωσιακό κορμί της, κάνοντας γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της. Έτσι, το πρωινό της σήμερα αποτελούταν από τρία βραστά αυγά, τα οποία της έδωσαν ενέργεια και πρωτεΐνη, για να ξεκινήσει δυναμικά την ημέρα της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Φοράει νυφικό στην πρεμιέρα του “Marry Me”

Lori Harvey: Εύχεται Χρόνια Πολλά στον Michael B. Jordan, για τα 35α του γενέθλια