in ,

Μέριλιν Μονρόε: Η τελευταία επαγγελματική φωτογράφιση, 3 εβδομάδες πριν βρεθεί νεκρή. Δες τις viral φωτογραφίες

Μονροε

Η τελευταία φορά που ο θρύλος Μέριλιν Μονρόε πόζαρε μπροστά στο φακό επαγγελματία φωτογράφου έμελλε να εξελιχθεί σε υλικό τεράστιας αξίας.

Διαφήμιση

Η Μέριλιν, φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά από τον ταλαντούχο φωτογράφο και καλό της φίλο, Τζορτζ Μπάρις, στις 13 Ιουλίου του 1962, δηλαδή μόλις 3 εβδομάδες πριν τις 5 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς, όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες.

Η φωτογράφιση έλαβε χώρα σε παραλία της Καλιφόρνιας, με τη Μέριλιν να είναι ιδιαιτέρως χαλαρή και σίγουρη πως ο καλός της φίλος θα καταφέρει να πετύχει ένα άψογο αποτέλεσμα. Και δεν έπεσε έξω.


Οι φωτογραφίες προορίζονταν για προσωπική χρήση του φωτογράφου, όμως είδαν το φως της δημοσιότητας 25 ολόκληρα χρόνια μετά τη λήψη τους, καθώς ο Μπάρις συγκλονισμένος από το χαμό της δεν τις έδωσε τότε στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε: «Μόλις τη συνάντησα πρώτη φορά το 1954 σκέφτηκα πως ήταν το ομορφότερο πλάσμα που είχα δει ποτέ μου. Την είχα φωτογραφίσει πολλές φορές και έμελλε η φωτογράφιση με την πετσέτα να είναι η τελευταία της. Πριν αρχίσουμε μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και μου είπε «Αυτό είναι για σένα Τζορτζ. Μόνο για σένα». Και πόζαρε για μένα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Με την Καντίς Σουάνπολ θα παρατήσεις τη δουλειά και θα ασχοληθείς με τα οικιακά

Δούκισσα Νομικού: Δείτε την σε σπάνια φωτογραφία με καστανό μαλλί και πυκνό φρύδι