in

Ιωάννα Πηλιχού: Τολμήστε και αναβαθμίστε το στιλ σας με animal print ρούχα

Κομψή και στιλάτη η ηθοποιός

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, βλέπουμε την Ιωάννα Πηλιχού στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς». Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, καθώς εργάζεται ως μοντέλο διάφορων εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και κοσμημάτων.

Και χθες, Τρίτη 22/3, η 41χρονη ηθοποιός τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 201.600 followers της, όταν ανάρτησε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σικάτο, animal print ζέβρα σύνολο.

Διαφήμιση

Με αυτοπεποίθηση, στέκεται στα σκαλοπάτια ενός δάσους, στρέφοντας το βλέμμα της δεξιά. Το παντελόνι, το οποίο πέφτει ανάλαφρα στα πόδια της και καταλήγει σε φαρδιά γραμμή καμπάνα, της χαρίζει φινέτσα. Την ίδια στιγμή, το ασορτί κοστούμι της προσδίδει έναν αριστοκρατικό αέρα, με τη μαύρη ζώνη να αναδεικνύει τη μέση της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα μαύρα, μοντέρνα μποτάκι με το χοντρό τακούνι.

Χαμογελά και είναι άκρως ελκυστική. Τα κολιέ και τα δαχτυλίδια κάνουν το ντύσιμό της σύγχρονο, ενώ η γκρι, μεγάλη τσάντα ώμου ενδείκνυται για τις γυναίκες όλων των ηλικιών που φεύγουν από το σπίτι το πρωί και γυρνούν αργά το απόγευμα και χρειάζονται πολλά πράγματα μαζί τους, αλλά δεν θέλουν να υστερούν σε στιλ.

Να ξέρετε, τα animal print θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε, ενώ φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Εντάξτε τουλάχιστον ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας -αν δεν το έχετε ήδη κάνει- και κάντε chic και stylish εμφανίσεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκαρισμένη η Σκορδά από την κατάθεση της ηθοποιού για την απόπειρα βιασμού

Camila Cabello: Με ροκ διάθεση και φόρεμα με πολλά κοψίματα, ξεσηκώνει το Instagram