in

Zaira Nara: Η αδερφή της Γουάντα Νάρα φοράει μόνο τη φανέλα του Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι, κάνει μπάνιο και βλέπει μπάλα

ζαιρα ναρα


Αν σας αρέσει η Γουάντα Νάρα προφανώς έχετε επισκεφτεί χιλιάδες φορές το koolnews που όπως πάντα σας φέρνει τα πιο όμορφα κορίτσια! Στη συνέχεια βέβαια κλέβουν και αντιγράφουν όλοι οι υπόλοιποι!

Εδώ και λίγο καιρό όμως έχουμε εστιάσει περισσότερο στην αδερφή της Wanda Nara, τη Ζάιρα Νάρα και αυτό που βλέπουμε είναι ότι η καστάνη αδερφή είναι ξεκάθαρα ή πιο… νάρα από το σόι!

Ζει και εργάζεται στην χώρα της την Αργεντινή, είναι μοντέλο, επιχειρηματίας, influencer, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών!

Διαφήμιση

Μπορεί η Γουάντα Νάρα να έχει πέραση στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, η Ζάιρα ωστόσο είναι πιο φανατική φίλαθλος!

Με αφορμή το Μουντιάλ δεν βλέπει το χρόνο να επιστρέφει σπίτι για να βλέπει τους αγώνες ποδοσφαίρου!

Έτσι βρίσκει το χρόνο να περιποιηθεί πρώτα τον εαυτό της, να χαλαρώσει κάνοντας ένα δροσερό μπάνιο με θέα, ενώ στη συνέχεια φορώντας μόνο τη φανέλα της εθνικής ομάδας με το ιστορικό 10 του Maradona αλλά και του Λιονέλ Μέσι να αδημονεί να περάσει η ώρα ώστε να παρακολουθήσει στην τηλεόραση την αγαπημένη της ομάδα!

Η ήττα στην πρώτη αγωνιστική σίγουρα σόκαρε, όμως η συνέχεια δείχνει να είναι καλύτερη για την εθνική εβδομάδα της Αργεντινής η οποία έχει πολλούς φιλάθλους και στην Ελλάδα εξαιτίας βέβαια του Leo Messi!

Με τέτοιες φωτογραφίες βέβαια από την Zaira Nara βλέπω οι φίλοι της Αργεντινής να πολλαπλασιάζονται παγκοσμίως

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Στελλα Μπεζαντάκου

Στέλλα Μπεζαντάκου: Με κορσέ, φόρεμα και τακούνια στο κρεβάτι, γέρνει πίσω και σηκώνει τα πόδια ψηλά

Φωτογραφία Ντούα Λίπα: Τότε που ονειρευόταν την Αλβανία μέχρι την Πρέβεζα – Δε μας έφτανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τη Γαλάζια Πατρίδα