in

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πετάει τις ζαρτιέρες και σηκώνει τα πόδια. Απο μοντέλο έγινε Barwoman


Μέσα από το GNTM μάθαμε την Ίριδα Παπουτσή ως χορεύτρια και υποψήφια για να γίνει μοντέλο. Η συμμετοχή της στο Next Top Model την έβαλε στη showbiz, αλλά η Ίριδα μοντέλο δεν ήθελε να γίνει.

Αυτό φάνηκε από τη μέρα που μπήκε στο σπίτι του GNTM.

Διαφήμιση

Ο αντισυμβατικός της χαρακτήρας και η έλλειψη ενδιαφέροντος θα λέγαμε, την άφηνε λίγο αδιάφορη για τα concept που απαιτούσε το ριάλιτι μοντέλων. H προσπάθεια της θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως αρκετά light και έτσι ήταν από τις πρώτες κοπέλες που αποχώρησαν.

Η Ίριδα Παπουτσή όμως είναι γεννημένη για να χορεύει.

Από την έξοδο της και μετά από το gntm δέχτηκε αρκετές επαγγελματικές προτάσεις περισσότερο στο χώρο της showbiz και των δημοσίων σχέσεων. Τα καλοκαίρια που ακολούθησαν της συμμετοχής της στο Next top model Ελλάδας και την αποχώρησή της από το gntm τα πέρασε στη Μύκονο. Παράλληλα συνεργάστηκε με τον Τάσο Ξιάρχο και άλλους χορογράφους και πήρε μέρος σε αρκετά video clip, είτε χορεύοντας, είτε κάνοντας και τη χορογραφία.

Πλέον η Ίριδα Παπουτσή δουλεύει σε μπαρ, σου βάζει τα ποτά και σου ανεβάζει τη διάθεση!

Αυτό όμως επίσης που ανέβασε η Ίριδα Παπουτσή είναι μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για εμπορικούς λόγους.

Και σε μία από αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε και τα πόδια πάνω ώστε να φανούν οι υπέροχες γάμπες της, οι λεπτές μαύρες κάλτσες αλλά και τα παπούτσια που εν τέλει ήθελε να προώθησει.

Η Ίριδα Παπουτσή ξέρει να βάζει φωτιά παντού. Φωτιά με τις πόζες, φωτιά με την κίνηση φωτιά και λάβρα με το χορό της.

Δείτε τη πίσω από το μπαρ να λικνίζεται στο ρυθμό της χορογραφίας στην οποία έχει συμμετοχή

Και φυσικά τη φωτογραφία με τα πόδια πάνω.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ότι καλύτερο μας πρόσφερε ο Σον Πεν – Η κούκλα κόρη του, Ντίλαν Πεν

Κένταλ Τζένερ: Ήπιε, μέθυσε και ανέβασε βίντεο χωρίς… σουτιέν. Το Video έγινε viral ξανά