in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. Με μαγιό σου δείχνει την πίσω όψη της. Φωτογραφία


Όσο εμείς περιμένουμε να δούμε και στην Ελλάδα την πανέμορφη Alessandra Ambrosio η Βραζιλιάνα καλλονή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Τουρκία και την Ιταλία, κολυμπάει στο Αιγαίο πέλαγος καιπερνάει ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου!

Η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο άλλωστε έχει δηλώσει ότι λατρεύει το καλοκαίρι της Ευρώπης και το αποδεικνύει κάθε χρόνο, αφού θα περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών της στη Μεσόγειο και φυσικά θα κάνει και το απαραίτητο πέρασμα από τη χώρα μας!

Από το 5 αστέρων ξενοδοχείο που είχει καταλύσει απέναντι σχεδόν από τη Σύμη στην Τουρκία η Alessandra Ambrosio και λίγο πριν αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό που είναι η Ιταλία και η Ακτή του Αμάλφι, δημοσίευσε τις δύο τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό που διέλυσαν το instagram και ξετρέλαναν τα 11,2 εκατομμύρια των διαδικτυακών ακόλουθων!

Διαφήμιση

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόσταρε μία φωτογραφία κοντινή με το υπέροχο πρόσωπό της και στη συνέχεια δημοσίευσε μία όπου φαίνονται τα καλοσχηματισμένα oπίσθιά της αποσπώντας χιλιάδες like και σχόλια!

Το μόνο που θέλεις να κάνεις μόλις δεις τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι σίγουρα να πατήσεις το like και να σκρολάρεις να δεις τις επόμενες!

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία της Alessandra Ambrosio τις επόμενες ημέρες θα είναι η Μύκονος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση Γιόκ: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ταΐζει το Σπύρο Μαρτίκα παγωτό στο στόμα. Viral video

Φωτογραφία: Η ΜIΛΦAPA και λίγο πριν γίνει γιαγιά Χριστίνα Παππά στήνεται και διαλύει το Instagram