in

Η Σοφία Βεργκάρα γυμvή στη μπανιέρα και προκαλεί αλαλαγμούς στον κόσμο των ανδρών

Αν υπάρχει μια γυναίκα που μπορεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό λόγω και έργω τότε αυτή είναι το δίχως άλλο η Σοφία Βεργκάρα.

Μας το απέδειξε περίτρανα με την συνέντευξη της στο Vanity Fair όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι περνάει ένα μαρτύριο εδώ και πολλά χρόνια επειδή έχει μεγάλο στήθoς και δεν μπορεί να βρει εύκολα σοuτιέν.

Αυτό για το «λόγω». Το «έργω» επιβεβαιώνεται από την φωτογράφηση για το περιοδικό.

Διαφήμιση

Η κορυφαία φωτογράφος Άννι Λίμποβιτς ξέρει που να εστιάσει και πως να βγάλει το τέλειο αποτέλεσμα από αυτό που φωτογραφίζει και η Σοφία Βεργκάρα προσφέρεται για αυτό. Το koolnews.gr επίσης ξέρει να σας δείχνει τα καλύτερα και το ξέρετε και εσείς για αυτό μας ακολουθείτε παντού!

Πρώτα με ένα λεοπάρ μαγιό και το μπούστο της σε πρώτο πλάνο η ηθοποιός μας έδωσε το πιο αψύ και σαγηνευτικό της βλέμμα, μετά έμεινε τόπλες πάνω στην ξαπλώστρα και το καλύτερο ήρθε στο τέλος: η Σοφία ολόγuμvη στη μπανιέρα.

Κρίμα που αν τολμήσουμε να την πλησιάσουμε ο Μανγκανιέλο θα μας κάνει χαλκομανία!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου μόνο στο Kool: UNCUTED η φωτογραφία πρόκληση με ρεκόρ αντιδράσεων

Μόνικα Μπελούτσι: Πέφτει στα πατώματα, μοιράζει υπογλώσσια και θυμίζει τη Μαλένα