in

Χριστίνα Παππά: Η ατυχία πριν τα γυρίσματα του Asia Express – Δεν έφυγε για Καμπότζη

Στο νέο, ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR η ηθοποιός-επιχειρηματίας θα συμμετάσχει μαζί με τον γιο της, Δημήτρη Παππά

«Άμα δεν σε θέλει η τύχη, δεν σε θέλει» σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει «γάντι» η συγκεκριμένη φράση.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Παππά, η οποία πρόκειται να συμμετάσχει στο νέο ταξιδιωτικό, περιπετειώδες παιχνίδι του STAR, Αsia Express, τα γυρίσματα του οποίου -όπως μαρτυρά και η ονομασία του- θα πραγματοποιηθούν στην Ασία.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν άρχισαν πολύ καλά για την δημοφιλή επιχειρηματία και ηθοποιό, αφού έχασε το διαβατήριό της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο, για να φτάσει από την Μπανγκ Γκογκ στην Καμπότζη, προκειμένου να ξεκινήσει εκεί τα γυρίσματα με τον γιο της, Δημήτρη Παππά.

Διαφήμιση

Όπως μετέδωσε την Πέμπτη 12/5 η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στο «Super Κατερίνα», παρόλο που η παραγωγή του νέου τηλεοπτικού project του STAR είχε απαγορεύσει στους παίκτες να βγουν βόλτα πριν φύγουν από την Μπανγκ Γκογχ, η Χριστίνα Παππά είχε όρεξη για έξοδο και καταπάτησε την εντολή. Κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε αν σε αυτήν την βόλτα της δεν έχανε το διαβατήριό της. Δυστυχώς, όμως, το έχασε. Έτσι, έμεινε στην Μπανγκ Γκογκ και δεν πέταξε για Καπότζη.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως το διαβατήριο εντοπίσθηκε στο εστιατόριο που δείπνησε. Επομένως, θα την δούμε στο Asia Express, αφού τώρα μπορεί να φύγει για Καπότζη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Πάρε το υπογλώσσιο και δες. Με κόκκινο κραγιόν και ανοιχτά τα πόδια θα σου τονώσει τη διάθεση

Θέμης Αδαμαντίδης: Ερωτευμένος ο τραγουδιστής! Ποια είναι η νέα του σύντροφος;