in

Η Λευκορωσίδα του GNTM που κάνει καριέρα με το “ΤΣΙΤΟΣ” πήγε στον Βασιλόπουλο και τα έκανε… Του τσιτος το κάγκελο

Αν υπήρχε Instagram το 2006, όταν μεσουρανούσαν ο Κάτμαν και τα άλλα παρατράγουδα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια όπως η γυναίκα Μαραντόνα, ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, ο αισθησιακός και οι υπόλοιποι θα είχαν από 500.000 ακόλουθους ο καθένας.

Δυστυχώς για αυτούς το Instagram άργησε περίπου μία δεκαετία να λάβει τις διαστάσεις που έχει σήμερα.

Το πλήθος των followers στις μέρες μας σε αρκετούς έχει φουσκώσει τα μυαλά και νομίζουν ότι μπορούν να έχουν υπόσταση ως προσωπικότητες, ανάλογη του αριθμού των followers, κάτι που φυσικά και δεν ισχύει.

Διαφήμιση

Πριν από 3 περίπου χρόνια έγινε viral και γνωστή στο πανελλήνιο μία κοπέλα από την Λευκορωσία η οποία πήγε στο gntm με παπούτσια σαν αυτά χορεύουν οι γυναίκες στα Strip clubs, ανάλογο βάψιμο και φυσικά πολλές πλαστικές!

Τα ελληνικά της επίσης με την κλασική ρωσική προφορά. Αυτό βέβαια που κέντρισε την προσοχή της κριτικής επιτροπής ήταν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είχε αρκετές αισθητικές επεμβάσεις με την ίδια να το αρνείται υποστηρίζοντας ότι είχε κάνει μόνο χείλια και στήθος.

Το στήθος το είπε τσίτος και από τότε έχει γίνει γνωστή ως “η τσίτος”

Χθες πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Βασιλόπουλος και μαζί με μία φίλη της έκανε ολόκληρο σκηνικό.

Δημοσίευσε μάλιστα τόσο στο τικ-τοκ όσο και στο instagram ένα βίντεο που τσακώνεται με τους security αφού όπως υποστηρίζει ο άντρας υπεύθυνος ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος την είπε η τσίτος.

Προφανώς και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε όμως αυτό που έκανε η Αλιόνα είναι πραγματικά απαράδεκτο.

Δείτε μόνοι σας και κρίνετε. Δε μπορείς σε καμία περίπτωση να βγάζεις φόρα παρτίδα τα πρόσωπα ανθρώπων και μάλιστα εργαζομένων για να κάνεις φασαρία και να κερδίσεις ακόμα περισσότερους ακόλουθους

@aliona_abramava #abvasilopoulosgr #tsitos Είναι δυνατό για να έρθω στο #αββασιλοπουλος ♬ Tsito Bombita – Aliona Abramova

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

X Factor: Σειρά στο Chair Challenge παίρνει ο Μιχάλης Stavento – Ποιος 4 διαγωνιζόμενους θα ξεχωρίσει;

Ότι καλύτερο μας πρόσφερε ο Σον Πεν – Η κούκλα κόρη του, Ντίλαν Πεν