in , ,

WCW: Νεκρός ο SIlver King σε Live μετάδοση. VIDEO ΣΟΚ

wcw νεκρος παλαιστης πάνω στο αγωνα silver king

Ο 51χρονος Μεξικανός με το επαγγελματικό όνομα Silver King είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1997 και είχε συμμετάσχει στην ταινία Nacho Libre το 2006 μαζί με τον Τζακ Μπλακ
Σοκ προκάλεσε στους θεατές αγώνα πάλης στο Λονδίνο η στιγμή της κατάρρευση του ενός εκ των δύο παλαιστών μέσα στο ρινγκ ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο 51χρονος Μεξικανός με το επαγγελματικό όνομα Silver King κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον αντίπαλό του αλλά και τον διαιτητή να μην αντιλαμβάνονται αρχικά τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Στο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμής της κατάρρευσης φαίνεται ο αντίπαλος του 51χρονου να τον κλωτσάει στο στήθος και με τον Silver King να πέφτει στο ρινγκ και να μένει ακίνητος.
Αρχικά το κοινό φώναζε «Silver, Silver» μέχρι που υπήρξε ανακοίνωση ότι θα υπάρξει μια ολιγόλεπτη διακοπή πριν τελικά ο χώρος να εκκενωθεί.

Ο Σεζάρ Μπαρόν, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην επαγγελματική πάλη το 1997, είχε αρκετές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου WCW ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία Nacho Libre το 2006 μαζί με τον Τζακ Μπλακ.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Από την εξίσωση λείπει ο σεβασμός στον άνθρωπο…

Σχέσεις: Το σχήμα των ποδιών σας μπορεί να αποκαλύψει το πως είστε στη σχέση σας