in

GNTM: Η Παρασκευή Κερασιώτη ξέθαψε φωτογραφία από το ριάλιτι και έγινε Viral

Όλο το GNTM σε μία φωτογραφία θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος των δύο φωτογραφιών που ξέθαψε η Παρασκευή Kερασιώτη και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δηλώνοντας πως της λείπουν αυτές οι μέρες!

Και πώς να μην της λείπουν αφού το πρώτο gntm με αγόρια και κορίτσια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αλλά και η ίδια προσωπικά έφτασε μέχρι τον τελικό!

Διαφήμιση

Η Παρασκευή Κερασιώτη, Ρομά στην καταγωγή και χωρίς καμία πρότερη εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ και της μόδας τόλμησε και κατάφερε να προχωρήσει σπάζοντας προκαταλήψεις μέχρι και τον τελικό!

Οι αναμνήσεις που έχει από όλο αυτό το ταξίδι είναι εξαιρετικές, Θέλει όσο τίποτα άλλο να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας και κυνηγάει το όνειρό της!

Το όμορφο μοντέλο κατάφερε να πετύχει μερικές εντυπωσιακές λήψεις αλλά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του πρακτορείου μοντέλων με το οποίο συνεργάζεται το gntm

Είναι σίγουρο πως μόλις περάσει ο κορονοϊός, μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ελεύθερα ξανά και φυσικά ανοίξουν οι δουλειές, η Παρασκευή θα ανοίξει τα φτερά της στο χώρο της μόδας!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Kylie Jenner: ΕΡΕΥΝΑ. Σχεδόν το ένα τρίτο των 300 εκατομμυρίων followers της είναι ψεύτικοι. Πόσους έχουν άλλοι celebrities

Ελενα κωνστα

Έλενα Κώνστα: Η κολλητή της Κατερίνας Λιόλιου και πρώην του Λάμπρου Κωνσταντάρα με 0 βαθμούς για καλό σκοπό