in

Πάολα Φωκά Viral βίντεο: Έγινε κουμπάρα και αναστάτωσε το γάμο. Με το φόρεμα και το χορό της έσβησε τη νύφη

Το ότι η Πάολα Φωκά είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά της πίστας είναι πλέον γνωστό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Η ίδια, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες, καθώς αποδεικνύει πως μπορεί οι δικοί της άνθρωποι να είναι λίγοι και καλοί, αλλά είναι ξεχωριστοί στη ζωή της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Η σέξι τραγουδίστρια πάντρεψε πριν μερικά χρόνια το συνεργάτη και μαέστρο της, Γιώργο Νάτσιο, με την αγαπημένη του σε εκκλησία της Λάρισας, έχοντας δώσει την υπόσχεσή της να γίνει κουμπάρα τους όταν το ζευγάρι βάφτισε την κόρη του.

Φυσικά, η κουμπάρα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο γάμο, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Παολίνα –η οποία ήταν και παρανυφάκι- αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη, ο οποίος δε λείπει στιγμή από το πλευρό της.

Διαφήμιση

Το βίντεο με την τραγουδίστρια να χορεύει λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία έχει γίνει viral και αποδεικνύει πως Πάολα δε γίνεσαι… γεννιέσαι!

Δες φωτογραφίες:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Doutzen Kroes: Φωτογραφία – Έτσι βγάζει τα λεφτά της το supermodel. Τα έβγαλε και…

Μιράντα Κερ: Σαν ΧΗΡΑ – Η ασπρόμαυρη φωτογραφία χωρις σουτιέν που θα σου κόψει την ανάσα