in

Η «Φάρμα» επιστρέφει ξανά: Το νέο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα και ο παρουσιαστής-έκπληξη

Φάρμα: Το ριάλιτι επιστρέφει ξανά στην ελληνική τηλεόραση

Διαφήμιση

Η «Φάρμα» φαίνεται να επιστρέφει ξανά στην ελληνική τηλεόραση, παρά τη διόλου της επιτυχημένη πορεία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν το Star έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το ριάλιτι και σε λίγους μήνες ο ριάλιτι αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα -και όχι καθημερινά- στην prime time ζώνη.

Η «Φάρμα» επιστρέφει ξανά: Το νέο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα και ο παρουσιαστής-έκπληξη

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής της νέας «Φάρμας»

Το όνομα που έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες συζητήσεις και αναμένεται να «κλειδώσει» με τις τελικές υπογραφές δεν είναι άλλο από αυτό του Πέτρου Πολυχρονίδη!

Προς το παρόν, πάντως, τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν υπογράψει, ενώ το Star αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις σχετικά με το τι θα βγει τη νέα σεζόν και τι όχι, στις αρχές του καλοκαιριού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα – Σου έρχεται: Η επιστήμη μίλησε. Αυτές ειναι η ηλικίες που θα το φάς το κέρατο

Θα σου βγάλει το λάδι: Η Cindy Prado βάζει το μαγιό της, βγάζει selfie και κάνει ότι υπόσχεται