Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Απρ 10, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατακτά το Σαιν-Τροπέ: Κοσμήματα, Cocktails και απόλυτη χλιδή
Showbiz

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατακτά το Σαιν-Τροπέ: Κοσμήματα, Cocktails και απόλυτη χλιδή

Kool Team
Last updated: 11 Αυγούστου, 2024 7:06 μμ
Kool Team
Published: 11 Αυγούστου, 2024
Share
SHARE

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς στην Ελλάδα, μας μετέφερε πρόσφατα μέσα από το φωτορεπορτάζ της την εμπειρία της στο κοσμοπολίτικο Σαιν-Τροπέ.

Με την κομψότητά της και το εκλεπτυσμένο της στυλ, η Αλεξάνδρα απολαμβάνει την απόλυτη χαλάρωση σε ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα της περιοχής, με τον φακό να αποτυπώνει στιγμές γεμάτες λάμψη και πολυτέλεια.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, η Αλεξάνδρα μας δείχνει πως είναι να ζεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Καθισμένη άνετα σε μια ξαπλώστρα δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνει ένα δροσιστικό Espresso Martini. Το αγαπημένο αυτό κοκτέιλ, με τον έντονο και πλούσιο χαρακτήρα του, προσδίδει στην ήδη πολυτελή ατμόσφαιρα έναν επιπλέον τόνο κομψότητας.

Η Αλεξάνδρα, με το μαγιό της να αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της και τα μαλλιά της να κυματίζουν ελαφρά από το καλοκαιρινό αεράκι, εκπέμπει μια αύρα αυτοπεποίθησης και χάρης.

Η θεραπεία χαλάρωσης που ακολουθεί είναι μια υπενθύμιση του πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε περιβάλλοντα όπου η πολυτέλεια και η απόλαυση συνδυάζονται τόσο αρμονικά. Οι στιγμές αυτές καταγράφονται με φόντο τον υπέροχο κήπο του θέρετρου, που θυμίζει σκηνικό από παραμύθι, με πλούσια βλάστηση και αρχιτεκτονική που αποπνέει κλασική γαλλική φινέτσα.

Η Αλεξάνδρα δεν παραλείπει να μας δείξει τα νέα της κοσμήματα, τα οποία συμπληρώνουν το εντυπωσιακό της look. Με το σταυρό να κρέμεται στο λαιμό της και άλλα λαμπερά αξεσουάρ να κοσμούν τα χέρια της, ενισχύει την εικόνα μιας γυναίκας που γνωρίζει καλά το στυλ και την αισθητική της.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια, τόσο στο ντύσιμο όσο και στα αξεσουάρ, δείχνει πως η Αλεξάνδρα ζει τη ζωή της με ένα επίπεδο φινέτσας που πολλοί θα ζήλευαν.

Το σκηνικό συμπληρώνεται από την επιβλητική θέα του θέρετρου στο βάθος, με τα ιστορικά κτίρια να προσδίδουν μια αίσθηση διαχρονικότητας και γοητείας. Η Αλεξάνδρα καταφέρνει να ενσωματώσει τον μοντέρνο κόσμο της μόδας σε ένα περιβάλλον που αποπνέει παράδοση και πολιτισμό, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που σαγηνεύει το βλέμμα.

Η εμπειρία της Αλεξάνδρας στο Σαιν-Τροπέ είναι ένας ύμνος στην πολυτέλεια, τη μόδα και την αυτοπεποίθηση. Η κάθε στιγμή που απαθανατίζεται είναι μια απόδειξη της δύναμης του στυλ και της ομορφιάς, και μας εμπνέει να ζήσουμε τη ζωή μας με την ίδια χάρη και κομψότητα.

Δες το φωτορεπορταζ

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
13°C
Athens
overcast clouds
14° _ 11°
73%
1 km/h
Πα
19 °C
Σα
16 °C
Κυ
17 °C
Δε
19 °C
Τρ
21 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Showbiz

Viral φωτογραφία: Η Δέσποινα Βανδή ξεγελάει την τεχνητή νοημοσύνη. Πόσο χρονών την έκανε;

2 Min Read
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Την έδωσε στεγνά. Η Έλενα Τσαβαλιά τα έκανε πάνω της. Έσταζε, έτρεχαν, λίμνη στη σκηνή

2 Min Read
Showbiz

Ποια Τσικνοπέμπτη; Η Ρία Αντωνίου παίζει άγρια μπάλα με τα εσώρουχά και μόνο… Φωτογραφία

1 Min Read
Showbiz

Άιρλαντ Μπάλντουιν: 2 νούμερα μικρότερο – Δεν κουμπώνει το φόρεμα με τίποτα και μας το δείχνει από.. πίσω

1 Min Read
Τέιλορ Σουίφτ
Showbiz

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Του “ράβει” προγαμιαίο συμβόλαιο για να λάβει το μονόπετρο

3 Min Read
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
newsShowbiz

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη! «Στο τέλος της σεζόν έγινε το χειρότερο»

3 Min Read

Μένιος Φουρθιώτης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με Ρέβη Ταμπάκη

0 Min Read
musicShowbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στο Stage Live Downtown της Θεσσαλονίκης από το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?