in

Γιώργος Λιάγκας: Όταν είπε τη Βούλα Πατουλίδου Μάικλ Τζάκσον για τις πλαστικές που έχει κάνει

Η Βούλα Πατουλίδου το 1992, πριν από 31 χρόνια, έκανε την Ελλάδα υπερήφανη όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 110 μέτρα με εμπόδια στους ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης!

Τα χρόνια πέρασαν ασχολήθηκε με τα κοινά, την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική και παραμένει στα φώτα της δημοσιότητας στα 58 της σήμερα

Στην κάμερα Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Βούλα Πατουλίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πλαστικές της.

Διαφήμιση

Όπως έχει πει και σε άλλες συνεντεύξεις της δεν κρύβει τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και είναι εναντίον των γυναικών που φαίνονται «σιδερωμένες», αλλά επιμένουν, ότι δεν έχουν κάνει τίποτα.

Η Ολυμπιονίκης είπε ότι έχει τολμήσει αισθητική επέμβαση λόγω του μεγάλου προβλήματος ακμής που αντιμετώπιζε και στη συνέχεια έφτιαξε και τη μύτη της:

«Έχω κάνει πλαστική στα μάγουλα γιατί είχα μεγάλη ακμή, βέβαια δεν έχει φύγει όλο, έχει το 70% και πλέον αντέχω να με βλέπω. Διόρθωσα και τη μύτη. Δεν μπορώ πια αυτούς που λένε, είναι 50,60 και λένε ξέρετε έχω καλώ DNA, εντάξει μη δουλευόμαστε μεταξύ μας…»

Μετά το τέλος του αποσπάσματος, τις δηλώσεις της σχολίασαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας, που ότι σκέφτεται το λέει ευθαρσώς την αποκάλεσε Michael Jackson, λέγοντας ότι την προτιμούσε με τη μύτη που είχε!

Δείτε το βίντεο:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: Το νέο δράμα της celebrity που έκανε τους fans της να δακρύσουν

Φωτογραφία ΣΟΚ: Πώς είναι σήμερα ο 22χρονος που ήθελε να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν ;