in

Heidi Klum: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της με τον Snoop Dogg «Chai Tea with Heidi» και το video clip είναι «καυτό»

Το 48χρονο διεθνούς φήμης μοντέλο, φορώντας τα άκρως απαραίτητα, λικνίζει το θηλυκό κορμί της

Mόλις χθες, Πέμπτη 3/3, κυκλοφόρησε το video clip του νέου single του Snoop Dogg και της Heidi Klum «Chai Tea with Heidi» και το supermodel είναι απλά υπέροχo!

Το ασπρόμαυρο, εντυπωσιακό κλιπ γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και την Ελλάδα και σε αυτό η 48χρονη Γερμανίδα, φορώντας σέξι ρούχα, επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της και σκανδαλίζει την ανδρική φαντασία.

Διαφήμιση

«Ήταν πραγματικά τιμή μου που συνεργάστηκα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους, για να δημιουργήσουμε αυτό το διασκεδαστικό και αισιόδοξο μουσικό βίντεο. Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου για να βεβαιωθώ ότι αυτό όντως συνέβη» εξομολογήθηκε η Heidi Klum στην αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα New York Post.

Στο κλιπ, η μαμά τεσσάρων παιδιών αποδεικνύει ότι μπορεί να χορεύει σαν επαγγελματίας χορεύτρια. Μάλιστα, οι θαυμαστές της επιδοκιμάζουν τις χορευτικές και τραγουδιστικές ικανότητές της, γράφοντας θετικά σχόλια κάτω από το αναρτημένο στο YouTube video clip. «Η Ηeidi είναι καυτή. Kλέβει κάθε παράσταση» τόνισε χαρακτηριστικά ένας θαυμαστής της.

Ηeidi Klum – Snoop Dogg

Η Heidi Klum εξήγησε ότι η ιδέα του single πυροδοτήθηκε μετά το φινάλε του «Germany’s Next Top Model» -το οποίο παρουσιάζει-, όταν κάποιος της πρότεινε να ερμηνεύσει το θεματικό τραγούδι για την επόμενη σεζόν του ριάλιτι.

«Μου αρέσει να βγαίνω έξω από τη ζώνη άνεσής μου και να προκαλώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν κάτι που σίγουρα σκεφτόμουν. Αλλά μόνο με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελα να τραγουδήσω» δήλωσε και πρόσθεσε: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Snoop Dogg».

Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, αφού επικοινώνησε με τον διάσημο ράπερ του «Gin and Juice», του εξήγησε τι σκεφτόταν και εκείνος της είπε να το δοκιμάσουν. «Προς έκπληξη και χαρά μου, με κάλεσε να πάω στο στούντιό του».

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο τόνισε πως στόχος εκείνης και του Snoop Dogg ήταν να κυκλοφορήσουν ένα «τραγούδι που θα κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν» και το κατάφεραν! Το «Chai Tea with Heidi» είναι χαρούμενο, σε παρασύρει να χορέψεις με την παρέα σου, να γελάσεις, να απελευθερωθείς και να φλερτάρεις, αδειάζοντας, έστω για λίγο, το μυαλό σου από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη, μετά από 16 χρόνια η Heidi Klum κάνει δυνατό come back στη μουσική βιομηχανία. Το τελευταίο της single της ήταν το «Wonderland», το οποίο κυκλοφόρησε το 2006.

Δείτε το video clip του «Chai Tea with Heidi»:

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Φώτισε τη μέρα μας με το πιο χαρούμενο χρώμα

Kim Kardashian: Έτσι γιόρτασε την πρόσφατη ελευθερία της