in

Happy Valentines Day… σε 4 ξενοδοχεία της πόλης

Η ημέρα των ερωτευμένων, γι’ άλλους αποτελεί μία εμπορική γιορτή, γι’ άλλους ένα 24ωρο γεμάτο έρωτα, λουλούδια και όρκους για αιώνια αγάπη. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία και να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μια ρομαντική απόδραση στην καρδιά της Αθήνας για να ζήστε μοναδικές στιγμές με το άλλο σας μισό… σε ένα από τα πολυτελέστατα και ξεχωριστά ξενοδοχεία.

Στο κέντρο, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, το «Divani Caravel Hotel» σας προσκαλεί να κάνετε μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα και να περάσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια σας καλωσορίζουν στα άνετα και καλαίσθητα δωμάτια, ενώ ένα υπέροχο μενού περιμένει να το γευτείτε στο ατμοσφαιρικό «Brown’s Bar Restaurant». Ζήστε την εμπειρία μιας αναζωογονητικής θεραπείας spa με θέα την Αθήνα και χαλαρώστε κάνοντας late check out μέχρι τις 17.00.

Για τους λάτρεις της θάλασσας, γιορτάστε τον έρωτα με θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, κάνοντας μια διήμερη απόδραση στο «Divani Apollon Palace & Thalasso». Ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο «Άνεμος» με εξαιρετικές γεύσεις και θέα στη θάλασσα θα γράψει τον ωραιότερο επίλογο για την ημέρα των ερωτευμένων. Εναλλακτικά, διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στο «A+D Bar» συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού. Απολαύστε μια συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου και ανανεωθείτε μαζί με το ταίρι σας.

Διαφήμιση

Με τη σειρά του, το νέο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο εντυπωσιακό «Above Roof Top Bar Restaurant», στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη θάλασσα. Απολαύστε ένα εμπνευσμένο μενού 4 πιάτων από τον διακεκριμένο Chef Κώστα Νάνο και μοναδικά cocktails από τον έμπειρο mixologist μπάρμαν που σε συνδυασμό με το ξεχωριστό service του ξενοδοχείου, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία. Κεριά, ατμοσφαιρικός φωτισμός και μουσική συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Επίσης, κατά την κράτησή σας μπορείτε να δηλώσετε τηλεφωνικά το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι το οποίο θέλετε να αφιερώσετε εκείνη την βραδιά στο έτερον ήμισυ.

Tο «Grecotel Pallas Athena», ακόμα, χαρίζει μία αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με υπέροχες συλλογές έργων τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους. Επιλέξτε ένα από τα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα από έργα και τοιχογραφίες avant garde καλλιτεχνών και απολαύστε ένα εμπνευσμένο ρομαντικό δείπνο με «Αφροδισιακό μενού» υπό το φως των κεριών και ζωντανή μουσική, στον art chic χώρο του εστιατορίου, με θέα τη φωτισμένη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Θέλει ένα κοτέτσι την ημέρα- Πόσα αυγά τρώει ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Τα «παρεξηγημένα» Εξάρχεια ΞΑΝΑ στη λίστα με τις καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης (pics)