in

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε όλα. ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. Μίλησε η φωτογραφία απο το ford

Επιχείρησε να την πετάξει στο γκρεμό

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο της 26χρονη στη Γαρυφαλλιάς που δολοφόνησε ο 30χρονος Δημήτρης.

Όπως μπορείτε να δείτε το χειρόφρενο είναι κατεβασμένο ενώ στη θέση οδήγησης το κάθισμα είναι αρκετά τραβηγμένο μπροστά και σε καμία περίπτωση αυτό δεν ταιριάζει με οδηγό έναν άντρα με ύψος άνω του 1,80 μέτρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το σενάριο που έχει εμφανίσει ο γυναικοκτόνος το ζευγάρι πήρε λάθος δρόμο την ώρα που οδηγούσε αυτός. Αυτό έφερε τσακωμό με αποτέλεσμα ο 30χρονος να τραβήξει το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο να βγει εκτός πορείας και να κατρακυλήσει στον γκρεμό. Στη συνέχεια η κοπέλα βγήκε από αυτό και αυτός την έσπρωξε στην θάλασσα.

Διαφήμιση

Αυτά όμως που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί δεν συνάδουν με τον ισχυρισμό αυτό. Οι αρχές οι έμπειροι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών αλλά και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σημείο και τον τόπο του εγκλήματος εκτιμούν αυτό που έχει γράψει το koolnews από την πρώτη ημέρα.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, ο 30χρονος δολοφόνος πριν σπρώξει την 26χρονη στα βράχια, την είχε ξυλοκοπήσει

Ο 30χρονος χτύπησε την κοπέλα την έβαλε στη θέση οδήγησης και προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητο στο γκρεμό ώστε να φανεί ατύχημα. Το αυτοκίνητο εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής σταμάτησε λίγα μέτρα πάνω από τη θάλασσα και τότε αυτός πήγε την έβγαλε από το αυτοκίνητο την έσυρε κάτω για αυτό υπάρχουν και διαλυμένα τα κοσμήματα της και την πέταξε στο γκρεμό.

Από την φωτογραφία δεν προκύπτει αν το αυτοκίνητο έχει πρώτη η τρίτη ταχύτητα ή και νεκρά πάντως ο λεβιές ταχυτήτων δεν είναι κάτω (δευτέρα ή τετάρτη)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τόλης Βοσκόπουλος: Πόσες αδερφές είχε τελικά 11 ή 24;

Φωτιά στα κόκκινα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γονάτισε το instagram