in

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Νέος ΜΠΑΜΠΗΣ. Έτσι έγινε ο φόνος της 26χρονης

εγκλημα στη φολέγανδρο

Έτσι έγινε η δολοφονία στη φολέγανδρο της 26χρονης φαρμακοποιού σύμφωνα με τα έως τώρα πρώτα δεδομένα και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του koolnews.

30χρονος δολοφόνησε την άτυχη Γαρυφαλλιά σε κάποιο άλλο σημείο πιθανότατα μετά από τσακωμό αφού μαρτυρίες από το νησί ανέφεραν ότι είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται.

Έβαλε την κοπέλα στο αυτοκίνητο με στόχο να τη ρίξει μαζί με το όχημα στο γκρεμό και στη συνέχεια στη θάλασσα για να το εμφανίσει ως ατύχημα. Το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας όμως σταμάτησε σε κάποιο σημείο πάνω από τα βράχια ακινητοποιήθηκε και δεν μπορούσε να μετακινηθεί ώστε να πέσει στη θάλασσα από το γκρεμό.

Διαφήμιση

Ο 30χρονος τότε έβγαλε την κοπέλα από το αυτοκίνητο την έσυρε πάνω στα βράχια αφήνοντας σημάδια αίματος αλλά και το κολιέ της το οποίο βρέθηκε διαλυμένο και την πέταξε στη θάλασσα και φυσικά εξαφανίστηκε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
εγκλημα στη φολέγανδρο

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Συνελήφθη ο δολοφόνος Φαρμακοποιός με πτυχίο η άτυχη 26χρονη

Τζουλια νοβα μιχαλης βιτζηλαιος

Τζούλια Νόβα στην αγκαλιά του Μιχάλη Βιτζηλαίου που την έμαθε Extreme sports