in

Δανάη Λιβιεράτου: Τα πέταξε. Δεν έβρισκε την ώρα να τα βγάλει από πάνω της και έβαλε και στοίχημα


Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η κόρη του τραγουδιστή και ηθοποιού Λάμπη Λιβιεράτου και του μοντέλου Εύη Αδάμ και είναι 20 ετών. Τραγουδάει αφού έτσι κι αλλιώς είχε να πάρει από τον μπαμπά της!

Η πρώτη εμφάνισή της μπροστά σε κοινό είχε γίνει το 2014 όταν σε ηλικία περίπου 14ων την ανέβασε ο μπαμπάς της να πει ένα τραγούδι!

Αν και μικρή φάνηκε από τότε ότι είχε εξαιρετική φωνή!

Διαφήμιση

Τα χρόνια πέρασαν και η Δανάη Λιβιεράτου ακολουθεί το όνειρο της και προσπαθεί να γίνει τραγουδίστρια! Συνεχίζει τις σπουδές της, ενώ τραγουδάει κυρίως ξένα τραγούδια!

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο open στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους με τίτλο “Ένα τραγούδι ακόμα”, όπου εντυπωσίασε τόσο τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος έγραψε αποθεωτικά σχόλια για την νεαρή τραγουδίστρια!

Κάποιοι βέβαια θεωρούν ότι μιμείται τους τραγουδιστές και θα πρέπει ειδικά στα ξένα να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα!

Όπως και να έχει η φωνή της σε κάθε περίπτωση είναι μαγική!

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι μία καλλονή και μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κάνεις μέσα τις φωτογραφίες της δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Στην τελευταία φωτογραφία μάλιστα έβαλε και στοίχημα ότι δεν θα ξαναβάλει ποτέ τακούνια.

Place your bets… ..I bet this is the last time I’ll wear heels σχολίασε χαρακτηριστικά και μάλλον δεν έβρισκε την ώρα να πετάξει από πάνω της τα… ψηλά τακούνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντανιέλα Τσάβες: Τρώει πίτσα και παίζει φρουτάκια χωρις εσώρουχα. Διέλυσε το καζίνο. Βίντεο και φωτογραφία

Τζίτζι Χαντίντ: Κρύος Ιδρώτας. Πιάνει τη φράουλα, την κοιτά και τη βάζει στο στόμα. Δες τη φωτογραφία