in

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και η πικρία του για όσους δεν τον θεωρούν καλό παρουσιαστή

Ειλικρινής ο οικοδεσπότης του «Τhe 2Night Show»

Μετά τον μεγάλο και λαμπερό τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το Σάββατο 7/5, η κάμερα του «Super Kατερίνα», συνάντησε τους κριτές του διαγωνισμού, μεταξύ αυτών και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εξήγησε ότι το εν λόγω project έχει πολλές δυσκολίες για να γίνει. Επομένως, δεν καθίσταται εύκολο να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για το αποτέλεσμα, γιατί είναι δύσκολο να γίνει αυτό το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Βλέπουμε τα προγράμματα του εξωτερικού που πηγαίνουνε εκατομμύρια άνθρωποι για να διαγωνιστούν και βγαίνουν τοπ από ίσως 50.000 άτομα. Εμείς, εδώ πέρα, δεν έχουμε τόσο κόσμο. Οπότε ήταν μεγάλη τιμή που βγήκαν έστω αυτά τα ταλέντα» δήλωσε αρχικά.

Διαφήμιση

Ερωτηθείς αν το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» θα πραγματοποιηθεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεδομένου ότι υπάρχουν «εμπόδια» για να γίνει, απάντησε: «Δεν γνωρίζω. Δεν είναι, όμως, πρόγραμμα πιστεύω που πηγαίνει κάθε χρόνο».

Eν συνεχεία, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και για την ποιότητα του αποτελέσματος, γιατί δε βγάλαμε ούτε ανθρώπους να τους κοροϊδέψουμε ούτε ανθρώπους που θα ανέβουν στη σκηνή μόνο για να γελάσουμε και να γεμίσουμε τηλεοπτικό χρόνο».

Ακόμη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του για εκείνους που δεν εκτιμούν την ποιότητά του ως παρουσιαστής. «Προσπαθώ να έχω μια ποιότητα ως παρουσιαστής. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Κάποιοι το εκτιμάνε και κάποιοι όχι. Κάποιοι δεν το πιστεύουν, κάποιοι κοροϊδεύουν. Τριάντα χρόνια δε μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για το βραδινό talk show του στο ΑΝΤ1, το «Τhe 2Night Show», και το αν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τόνισε στη ρεπόρτερ του ALPHA: «Μην μου το πειράζεται, σας παρακαλώ πολύ. Θεωρώ πως τα late night δεν πρέπει να λείπουν από καμία χώρα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι μανάδες-ασπίδες ταξιδεύουν μόνες με τα παιδιά τους…»

Ελένη Μενεγάκη: Τα κοπλιμέντα και τα λόγια θαυμασμού προς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – «Είσαι πάντα ο νεαρός γκομενάκος…»