in

Αλέκα Καμηλά: Χτυπάει το κεφάλι της. Θα μπορούσε να ήταν η Κιμ Καρντάσιαν. Αυτό είναι το ριάλιτι που δεν πήγε

Η Αλέκα Καμηλά όταν πήγε στην Αμερική, ακολουθώντας το σύζυγό της Πρέντρακ Στογιάκοβιτς έχασε μία μοναδική ευκαιρία για τεράστια προβολή θα μπορούσε να την είχε κάνει μία άλλη Kim Kardashian. Δεν το λέμε εμείς το έχει παραδεχθεί η ίδια και χτυπάει το κεφάλι της.

Σε λίγο παλαιότερη συνέντευξη της όταν παρουσίαζε με την Κατερίνα Καινούργιου, το Γιώργο λιανό και τη Ματθίλδη Μαγγίρα το “Όλα παίζουν” η Αλέκα Καμηλά είχε προβεί σε μία αποκάλυψη μέσω συνέντευξης

Η Αλέκα Καμηλά σε ερώτηση δημοσιογράφου σχολίασε:

Διαφήμιση

Δημ: Γκουγκλάροντας το όνομά σου με αγγλικούς χαρακτήρες, θα βρει κανείς πολλά δημοσιεύματα. Πώς και δεν δέχτηκες κάποια πρόταση στις ΗΠΑ; Δεν σου πέρασε από το μυαλό πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι κι εκεί;

Αλ. Καμ: Όχι. Καταρχάς θα είχα πρόβλημα με τη γλώσσα, παρόλο που τα αγγλικά μου βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Αλλά αισθανόμουν πολύ διαφορετική, είχα εντελώς άλλη κουλτούρα, ήμουν πολύ «Ελληνάρας». Δεν μπόρεσα να αμερικανοποιηθώ πολύ. Ήμουν η «κλασική Ελληνίδα μαμά», που θα ντύσει με πολλά ρούχα τα παιδιά της για να τα πάει στο σχολείο και θα την κοροϊδεύουν οι Αμερικάνες, θα μιλάει δυνατά, θα γελάει δυνατά, θα φωνάζει στα παιδιά της «έλα εδώ, ντύσου». Άλλωστε, η προβολή που είχε ο Πέτζα ήταν εξαιτίας του μπάσκετ. Δεν τον κυνηγούσαν για να δουν τι κάνει στην καθημερινότητά του.

Προτάσεις είχα κατά καιρούς για να πάρω μέρος στο reality Basketball Wives, αλλά είναι τόσο περίεργο όλο αυτό με την προβολή της οικογένειας και των παιδιών σου, που δεν θα ήθελα να το κάνω σε καμία περίπτωση. Το reality αυτό παρουσιάζει το 24ωρο της οικογένειας του μπασκετμπολίστα, στοχεύοντας κυρίως στις συζύγους. Εκεί οι σύζυγοι των αθλητών είναι αλλιώς. «Πουλάνε» πολύ εύκολα όλο αυτό τον πλούτο των αντρών τους, τα σπίτια, τα αυτοκίνητα… Αλλά εγώ δεν ήθελα να το κάνω.

Δημ: Είδες πού έφτασαν οι Kardashians από ένα reality…

Αλ Καμ: Ναι, και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Της Αλεσάντρα Αμπρόσιο το κάγκελο: Στο μπαλκόνι και ανέβασε φωτογραφία ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Τζούλια Λέσκοβα: Σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, βάζει βγάζει μαγιό και σου δείχνει τη σκοτεινή πίσω όψη της