in

Ciara: Μαγνητίζει τα βλέμματα με σέξι ημιδιαφανή εμφάνιση στο Instagram

Η Ciara, γνωστή ποπ σταρ, πόζαρε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης με μια τολμηρή τζιν εμφάνιση Mugler, συνδυάζοντας ένα διάφανο κορσέ τοπ με ασορτί δίχρωμο τζιν.

Με τα μαύρα νάιλον πάνελ να σχηματίζουν σχέδια στα δύο της πόδια, το παντελόνι αυτό είναι παρόμοιο με το viral «στρινγκ τζιν» που φορέθηκε από την Bella Hadid και την Irina Shayk στην ανοιξιάτικη συλλογή του brand, το 2021.

Διαφήμιση

Οι σέξι δημιουργίες του σχεδιαστή Casey Cadwallader για την Mugler είναι αγαπημένες από πολλές διασημότητες. Τα κολλητά, διάφανα catsuit του εμφανίστηκαν σε σταρ, όπως η Billie Eilish, η Dua Lipa, η Miley Cyrus και η Kylie Jenner.

Η Lipa μάλιστα παρήγγειλε μια μοναδική εκδοχή του συνόλου, που διακοσμήθηκε με 120.000 κρύσταλλα για το Future Nostalgia Tour της.

Η Ciara, εν τω μεταξύ, δεν είναι ξένη στις εντυπωσιακές στιλιστικές εμφανίσεις. Πρόσφατα, γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με ένα σετ Dolce & Gabbana με χάντρες, ενώ προτίμησε ένα φόρεμα Dundas με κορδόνια και λεοπάρ σχέδιο για την επέτειό της, με τον σύζυγό της, Russell Wilson.

Στο Met Gala του 2021, τον Σεπτέμβριο, συνδύασε τη φανέλα του Wilson από τους Seattle Seahawks με ένα φόρεμα Dundas με παγιέτες και ανοιχτή πλάτη, πλαϊνά κοψίματα και το νούμερο του συζύγου της στο μπροστινό μέρος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Τσαγκρινού: Φορώντας μόνο ένα κορμάκι, αναδεικνύει τις καμπύλες της

Britney Spears:«Προσπαθούσαν να με σκοτώσουν» λέει και απειλεί με μηνύσεις τους πρώην μάνατζερ της