in

Ιωάννα Κιοσέ: Ποια Ντουα Λίπα; Η δική μας μις Αλβανία με μαύρο μαγιό και φόρεμα ρουφάει τη γαρίδα και πpoκαλεί. Φωτογραφία


Η Ιωάννα Κιοσέ είναι Αλβανίδα στην καταγωγή όμως γεννήθηκε μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα! Είναι 24 ετών, μοντέλο, ενώ πριν από ένα χρόνο πήρε το τίτλο της Μις Αλβανία αλλά και Miss World Albania 2021!

Την ώρα που η Dua Lipa με καταγωγή από την Αλβανία κάνει παγκόσμια καριέρα ξεκινώντας την καριέρα της στο τραγούδι από το Ηνωμένο Βασίλειο η δική μας Ιωάννα Κιοσέ έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα!

Διαφήμιση

Στόχος της παραμένει μία μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και η αλήθεια βλέποντας κάποιος στις φωτογραφίες της, το τρόπο που ποζάρει στο φακό, το όμορφο σώμα της και την εκφραστικότητα στο πρόσωπό της, έχει τα φόντα να τα καταφέρει!

Συχνά βέβαια δεν αρκεί η πρώτη ύλη μόνο, αλλά χρειάζονται και κάποιες θυσίες και κατάλληλες αποφάσεις. Σαφώς και η τύχη βάζει συχνά το λιθαράκι της!

Για την ώρα το όμορφο μοντέλο, η καλλονή από την Αλβανία, κάνει διακοπές στη Σύρο και οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη!

Όσο για τις προτιμήσεις φαγητό λατρεύει τη γαρίδα την καραβίδα και τα υπόλοιπα θαλασσινά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Ο Λάκης Γαβαλάς μαθαίνει το σκυλί του να κάνει πασαρέλα και βγάζει λεφτά

Ανέκδοτο: Ο κοκάκιας και ο Λεπρός στη φυλακή …! Τρελό γέλιο