in

Γιάννης Αϊβάζης: Το Άγιο Όρος, τα νεύρα και το ξύλο για τη Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει μιλήσει για το πως άλλαξε η συμπεριφορά του και η κοσμοθεωρία του συνολικά όταν επέστρεψε από το Άγιο Όρος αλλά και για τον παλαιότερο εαυτό του που ήταν σαφέστατα πιο νευρικός. Ήταν μάλιστα τόσο νευρικός που όπως έχει δηλώσει έχει παίξει και ξύλο στο δρόμο για τη Μαρία Κορινθίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Διαφήμιση

«Όταν επέστρεψα από το Άγιο Όρος, δημιουργήθηκε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι, ανάμεσα σε μένα και στη Μαρία. Δεν το έχω ξαναπεί. Γύρισα και ήμουν ένα τελείως διαφορετικός Γιάννης.

Η Μαρία φοβήθηκε ότι θα με έχανε. Είχα ηρεμήσει πολύ. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας φέρονταν καλά και αντί να νευριάζω -όπως παλιότερα- έλεγα, “δεν πειράζει, ευλογημένοι να ‘ναι”! Οφείλω συγγνώμη σε πολλούς ανθρώπους.

Η δημοσιότητα δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Είμαι υπόλογος για όλα. Πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίζω με τη Μαρία και ότι ψάχνω σπίτι. Αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει πιο ανώδυνα.

Εμείς δεν έχουμε αυτήν την επιλογή. Συνέχεια μου λένε “γιατί δεν μιλάς για αυτό”. Να πω τι ; Τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή”;» δήλωσε ο ηθοποιός παλαιότερα σε συνέντευξη.

Εκτός για το πως αναθεώρησε πολλά πράγματα με την επιστροφή του, ο Γιάννης Αϊβάζης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως έχει παίξει ξύλο στο δρόμο για τη Μαρία Κορινθίου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Άλλο κουγκαρ μας βρήκε. Έβαλε την ταμπέλα μόνη της. Ναταλία σχώραμε

Σα 2 σταγόνες νερό: Έβελυν Καζαντζόγλου. Ίδια η Μαρία Καλάβρια σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram