in

Γουάντα Νάρα: Έτσι ξετρέλανε το Μάουρο Ικάρντι. Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και.. όλα έξω

Επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σετ των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο instagram και Wanda Nara!

Δέκα μαμά, μία γυναίκα, είναι η συχνότητα του φωτογραφιών που εναλλάσσονται στο προφίλ της Γουάντα Νάρα αφού με πέντε παιδιά, μοιράζεται αμέτρητες στιγμές από την καθημερινότητα με τα παιδιά της μέσω του Instagram.

Στις φωτογραφίες με τα παιδιά είναι ντυμένη απλά, με ελάχιστο ακόμα και ανύπαρκτο μακιγιάζ και με άνετα καθημερινά ρούχα.

Διαφήμιση

Όταν όμως είναι η μία στις 10 που δημοσιεύει φωτογραφίες βγάζοντας το γυναικείο και σέξι κομμάτι του εαυτού της τότε είναι χάρμα ιδέστε, καθώς τα likes πάνε βροχή και όλοι αντιλαμβανόμαστε για τα καλά για ποιον λόγο ξετρέλανε τόσο τον Μάξι Λόπεζ πριν από αρκετά χρόνια όσο και τον Μάουρο Ικάρντι στη συνέχεια.

Είτε σε ασπρόμαυρες είτε έγχρωμες οι φωτογραφίες της Γουάντα Νάρα όταν το θέλει είναι απλά η επικαιροποίηση του πόσο Νάρα είναι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ξεπεσμός: Η Τζούλια Αλεξανδράτου και η σαμπάνια των 12 ευρώ. ΝΕΟ Viral Βίντεο γιατι χωρις σαμπάνια δε μπορεί

Survivor Ελλάδας: Ποια Ρία Αντωνίου; ΔΕΣ το πριν κατέβει. Η Ρία Κολοβού με μαυρα εσώρουχα στο δοκιμαστήριο.