in

Κώστας Νικούλι: «Μετά τον θάνατο του “Πετρή” στον “Σασμό”, έλαβα πολλά μηνύματα»

«Παίρνω αγάπη από τον κόσμο» δηλώνει ο 27χρονος ηθοποιός

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 27/1, ο Κώστας Νικούλι και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός», όπου πρωταγωνιστούσε μέχρι πριν λίγες ημέρες. Ο ρόλος του ολοκληρώθηκε με τον τηλεοπτικό του θάνατο, μία σκηνή που συγκίνησε τους τηλεθεατές. Ακόμη, αναφέρθηκε στον τόπο καταγωγής του, την Αλβανία, εξηγώντας τον λόγο που δεν έχει αλλάξει το επίθετό του.

«Δεν θέλω να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου Νικούλι. Θυμάμαι να ονομάζομαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι λίγο αστείο θα έλεγα το τι σε ορίζει και τι σε κάνει Έλληνα ή όχι. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ. Η πρώτη μου γλώσσα είναι τα ελληνικά, οπότε γιατί κάποιος μπορεί να με ορίσει και να πει ότι δεν είμαι Έλληνας; Οπότε όταν πήρα την ελληνική υπηκοότητα, ήθελα να κρατήσω το παλιό μου όνομα έτσι ώστε να θυμάμαι» σημείωσε Κώστας Νικούλι.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Και στην Αλβανία είμαι ξένος. Ο ξένος θα είναι για πάντα ξένος και νομίζω ότι αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας και δε μπορούμε να ξεφύγουμε. Από τη στιγμή που η Ελλάδα με έχει αναγνωρίσει ως Έλληνα, θέλω να έχω αυτό το επώνυμο που είχα εξαρχής. Με το Νικούλι, με αυτό που γνώρισα τον εαυτό μου εξαρχής».

Διαφήμιση

Για το τέλος του από τον «Σασμό», ο Κώστας Νικούλι δήλωσε: «Σπαράζει η καρδιά μου! Το τι μηνύματα έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες! Πόσο μάλλον όταν βλέπω τα επεισόδια και τις ερμηνείες των άλλων ηθοποιών, ανατριχιάζω και από τη μία νιώθω άσχημα. Νομίζω ότι καλύτερος τρόπος για να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα υπήρχε. Φεύγει με έναν ένδοξο τρόπο. Για μένα τελειώνει με τον πιο όμορφο τρόπο, γιατί βλέπω και την αγάπη του κόσμου και των συνεργατών μου. Βλέπω αυτά που λένε και δηλώνουν είναι αλήθεια και μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Jennifer Lopez: Πιο υπέροχη από ποτέ στη φωτογράφηση της Coach

Kylie Jenner: Αναστατώνει τις καρδιές μας με ροζ μίνι φόρεμα, καθώς προμοτάρει την επερχόμενη συλλογή της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου