in

Λάμπρος Φισφής: Eίχε πρφίλ σε GAY ιστότοπο και…απαντούσε στις προτάσεις

Ο Λάμπρος Φισφής είναι ηθοποιός σεναριογράφος stand-up comedian και παρουσιαστής. Πέρσι παρουσίαζε μαζί με την Βίκυ Καγιά το Dancing with the Stars στο Star Channel!

Λίγο παλαιότερα ο πασίγνωστος κωμικός αποκάλυψε κατά την διάρκεια συνέντευξης του ότι είχε προφίλ σε ιστότοπο όπου γνωρίζονταν ομοφυλόφιλοι και δέχονταν προτάσεις στις οποίες απαντούσε.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή ΟΚ@Night του Θέμη Γεωργαντά, εμφανίστηκε ο Λάμπρος Φισφής και έδωσε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ζωή και την καριέρα του. Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει και άγνωστες πτυχές της καριέρας του και εξομολογήθηκε ότι μία από τις πολλές δουλειές που έκανε ήταν σε ιστότοπο gay γνωριμιών.

Διαφήμιση

Ο Λάμπρος Φισφής είπε χαρακτηριστικά:

«Μία από τις δουλειές μου ήταν να μεταφράζω στα ελληνικά ένα site gay γνωριμιών. Στο κάθε προφίλ πρέπει να συμπληρώσεις κάποια στοιχεία: ηλικία, μέγεθος, είδος, ανατομία, ενδιαφέροντα. Έπρεπε να φτιάξω και εγώ προφίλ στο συγκεκριμένο site για να μπορώ να μπαίνω και να ελέγχω αν έχω μεταφράσει σωστά. Το προφίλ είχε το πρόσωπό μου, το όνομά μου. Άρα δεχόμουν και προτάσεις. Επειδή δεν είμαι ομοφοφικός, απαντούσα στις προτάσεις».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Επική αντίδραση γυναίκας όταν είδε τον άνδρα με τα 2 μόρια. Φωτογραφία

Η αδερφή πασίγνωστης ηθοποιού αποδείχτηκε… μάνα της που την είχε γεννήσει στα 12