in

Ναταλία Δραγούμη: 1η Μαρτίου και η αγαπημένη ηθοποιός πάει σε νησάκι;

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η αγαπημένη καλλιτέχνιδα

Την άνοιξη καλωσορίσαμε σήμερα και πολλοί ανυπομονούμε να ανέβει η θερμοκρασία, να πάμε στην αγαπημένη μας παραλία, να απολαύσουμε βουτιές, ηλιοθεραπεία και γευστικά κοκτέιλ!

Το καλοκαιράκι περιμένει πώς και πώς και η Ναταλία Δραγούμη, όπως μαρτυρά το Ιnsta Stroy που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 1/3.

Διαφήμιση

Από το καράβι, που επιβιβάστηκε, τράβηξε την παραπάνω υπέροχη φωτογραφία, όπου βλέπουμε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τον συννεφιασμένο ουρανό.

Ωστόσο, δεν έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αποκαλύψει ούτε ποιος είναι ο προορισμός της ούτε αν πηγαίνει μόνη της ή με παρέα. Το μόνο που γράφει πάνω στο στιγμιότυπο είναι «Καλό μήνα».

Πιθανότατα πηγαίνει σε κάποιο ελληνικό νησί και εμείς την ζηλεύουμε λίγο! Αν και ο καιρός δεν είναι ακόμα για μπάνιο στη θάλασσα, τα νησιά είναι σαγηνευτικά κάθε εποχή του χρόνου.

Αδιαφορώντας για τον συννεφιασμένο και κρύο καιρό, η 49χρονη ηθοποιός έφυγε για λίγο από την φασαρία της Αθήνας και πάει σε νησί να αναζωογονηθεί. Ίσως έχει την παρέα του συζύγου της, του αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς. Τι πιο ρομαντικό από το να είσαι για λίγες μέρες σε ένα άδειο από τον κόσμο νησί μαζί με το άλλο σου μισό; Τίποτα καλύτερο!

Nαταλία Δραγούμη – Έντι Ρόμπερτς

Καλές διακοπές, Ναταλία Δραγούμη!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Εξαντλημένη από την περιοδεία της, είναι με ορό στο χέρι

Viral Φωτογραφία: Ο Δημήτρης Παπανώτας χρησιμοποίησε το φίλτρο που έκανε τη Μαντόνα 19 ετών