in ,

Μαρία Ηλιάκη: Κρατά την κομψή και πρακτική τσάντα που χρειάζεται κάθε μανούλα

Χωράει όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για το μωρό σας, όταν βγαίνετε βόλτα

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, καθώς τόσο η επαγγελματική της ζωή όσο και η προσωπική κυλούν όμορφα.

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, την απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην ψυχαγωγική εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», στο MEGA. Όσον αφορά τα προσωπικά της, χαίρεται την μητρότητα, με την εννιά μηνών κόρη της να έχει αλλάξει τη ζωή τόσο εκείνης όσο και του συζύγου της και επιχειρηματία, Στέλιου Μανουσάκη, προς το καλύτερο.

Η 44χρονη παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και πραγματοποιώντας giveaways διαγωνισμούς. Το πρωί της Τρίτης 22/2, πραγματοποίησε ένα νέο post, κατάλληλο για τις μανούλες που θέλουν το ντύσιμό τους να είναι πάντα μοντέρνο και προσεγμένο.

Διαφήμιση

Φορώντας μία υπέροχη, φούξια γούνα και κρατώντας μία μεγάλη τσάντα σε καφέ απόχρωση, πάνω στην οποία σημειώνεται με μαύρα, μεγάλα γράμματα «MOMMY BAG», περπατά σε κάποιον δρόμο, χαμογελά και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία.

Η oversized τσάντα χειρός είναι από το κατάστημα βρεφικών ρούχων, παιχνιδιών και ειδών Lapin House και είναι ιδανική για τις μανούλες που έχουν μικρά παιδάκια, αφού διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και παράλληλα είναι στιλάτη. Ακόμη, το γήινο χρώμα της συνδυάζεται τόσο με ρούχα σε παλ αποχρώσεις όσο και σε έντονες.

«Η “mommy bag” μου χωράει μέσα τα πάντα…ακόμα και μένα 👶🏻😂 Κι επειδή σας αρέσει πολύ, 3 από εσάς θα την πάρετε με αγάπη από μένα και την Lapin. Κάντε like στη φωτογραφία και follow @lapinhouse_official 💋💋» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ηλιάκη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης

camila cabello bikini

Camila Cabello: Σέξι και ανανεωμένη, ποζάρει με tie-dye μπικίνι