in

GNTM: Ψάχνει τον καουμπόι της η Μαίρη Βιτινάρος και οι Ελληνάρες γύπες ξαναχτυπούν. Η φωτογραφία που τους τρέλανε

Μαίρη Βιτινάρος περιμένουμε Μαίρη Βιτινάρος δεν βλέπουμε αφού οδεύει προς ναυάγιο η συμφωνία για να αναλάβει κριτης στο Next Top Model Ελλάδας!

Η όμορφη Ελληνοαυστραλέζα όπως και η παραγωγή του GNTM κρατούν σιγή ιχθύος μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα!

Αυτοί που δεν κρατούν σιγή ιχθύος είναι οι Έλληνες γύπες του διαδικτύου οι οποίοι xτυπούν όπου και όποτε βρουν!

Διαφήμιση

Η Μαίρη Βιτινάρος ήταν μία ανακάλυψη του Koolnews πριν αρκετά χρόνια όπου και την παρουσίασame είναι στο Ελληνικό κοινό!

Για αρκετά χρόνια χρόνια δεν είχε σχεδόν κανένα Έλληνα Follower στα social media κάτι που άλλαξε δραματικά το τελευταίο διάστημα από όταν και μεταφέραμε την πληροφορία ότι συζητάει με το gntm!

Μάλιστα κατά το καθολικό Πάσχα ήρθε στην Ελλάδα σε ένα ταξίδι-αστραπή. Ο Γιώργος Καράβας που θα είναι έτσι κι αλλιώς το gntm στον επόμενο κύκλο ακολούθησε τη Μαίρη Βυτινάρος στα social και η ίδια τον έκανε Follow back!

Αυτό από μόνο του πυροδότησε τις συζητήσεις και τις αναφορές γεμίζοντας το διαδίκτυο με το όνομα Mary Vitinaros!

Οι Eλληνάρες γύπες του διαδικτύου έπιασαν στασίδι στο προφίλ της και βομβαρδίζουν ανελέητα. Έχει πάνω από 400 νέους followers από την Ελλάδα και κάποιοι δεν μένουν μόνο στα like αλλά στέλνουν και μηνύματα! Ονόματα δεν λέμε, αν και ξέρουμε, αλλά κάποιοι σίγουρα έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Συναντήθηκε με τα οπίσθιά της στο ασανσέρ και τα αποθέωσε

Ποια Kendall Jenner; Η Kylie Jenner διέλυσε το Instagram. H ΔΙΑΦΑΝΗ φωτογραφία με μαγιό που έφερε εγκεφαλικά