in

Shir Elmaliach: Η μελαχρινή απάντηση στη Bar Refaeli έρχεται… Έρχεται με φόρα

Η Bar Refaeli είναι εδώ και πολλά χρόνια το πιο διάσημο μοντέλο του Ισραήλ. Όχι για πολύ όμως. Η Shir Elmaliach είναι το αντίπαλο δέος και έρχεται με φόρα.

Η Bar Refaeli είχε για πολλά χρόνια την πρωτοκαθεδρία στο Ισραήλ και ήταν η πιο ωραία γυναίκα που είχε βγάλει η χώρα. Είχε και τη σχέση με τον DiCaprio στο παρελθόν, οπότε κυριαρχούσε. Όταν βέβαια παντρεύτηκε άφησε μια θέση κενή. Δεν αργήσαμε πολύ να βρούμε τη γυναίκα που θα την αντικαταστήσει. Και μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμα πιο σέξι από την Bar, η οποία ως ξανθιά πόνταρε σε ομορφιά. Η Shir Elmaliach από την άλλη ποζάρει και σε άλλα πράγματα.

Η Shir Elmaliach Cohen όπως είναι το πλήρες όνομα της, κατάγεται από το Ισραήλ και μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις λίγες γυναίκες που δεν χρειάζεται να βαφτούν υπερβολικά. Αρκούν οι παραμικρές πινελιές ή και καθόλου, για να είναι πολύ σέξι. Θα λέγαμε μάλιστα ότι το βάψιμο είναι που της αφαιρεί σε πόντους. Για να καταλάβετε αρκεί να δείτε μερικές φωτογραφίες της δίπλα δίπλα. Στη μία είναι για 9/10 και στην άλλη είναι ατόφιο δεκάρι και μάλιστα με αυστηρά κριτήρια.

Διαφήμιση

Η Shir Elmaliach έχει ένα γενικότερο ελκυστικό πακέτο, είναι ψηλή, έχει στήθος και οπίσθια στο βαθμό του τόσο όσο και όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους και χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη πίεση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Ναόμι Κάμπελ; Η Τζέσικα Γουάιτ έχει το όνομα αλλα… Είναι ψηλή, black, και έχει τα απαιτητέα προσόντα

Θεία δίκη ή απλή σύπμτωση: Νεκρά, ανάμεσα στα συντρίμμια του σεισμού, τα εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμόντα Σολωμού