in

Όταν το 2017 η Τζούλια Αλεξανδράτου «έσφαζε» την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα μείνει στο ράφι»!

κατερίνα καινούργιου

Το 2023 έφερε το πρώτο παιδί για την Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Την ίδια ώρα η Κατερίνα Καινούργιου είναι πάλι μόνη!

Συμπτωματικά εντελώς πέσαμε επάνω σε ένα άρθρο του 2017 όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου έσφαζε την ξανθιά παρουσιάστρια. Έξι χρόνια πίσω τα έλεγε και για την ώρα η Κατερίνα Καινούργιου δικαιώνει τη γνωστή ποpvοστάρ!

Οι νέες προκλητικότατες δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην εφημερίδα Espresso, δεν άρχισαν καθόλου στην τότε παρουσιάστρια του Epsilon Και σήμερα του Alpha καθώς η πρώτη έθιξε ένα ιδιαιτέρως ευαίσθητο για την Κατερίνα θέμα που δεν είναι άλλο από… την εμμονή της με το γάμο.

Διαφήμιση

«Της εύχομαι το 2017 να ντυθεί νυφούλα, αν και δεν το βλέπω. Πιστεύω πως αυτή η εμμονή της να βρει γαμπρό στο τέλος θα την οδηγήσει στο… ράφι», δήλωσε η Τζούλια στάζοντας φαρμάκι, αφήνοντας αιχμές για το πόσο εύκολη σύντροφος είναι τελικά η Καινούργιου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου την είχε σχολιάσει μόνο την Κατερίνα Καινούργιου αλλά είχε σχολιάσει to Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Μένιο Φουρθιώτη Ενώ είχει μιλήσει για τον Τσίπρα τκαι τον Μητσοτάκη
Δες όλη τη δήλωση εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ποια Νικόλ Κίντμαν; Ποιό σταυροπόδι; Η Τζόζεφιν με τα πόδια ανοιχτά μοίρασε υπογλώσσια

Οι «κρυμμένες» θερμίδες της νηστείας