in

Χάρης Ρώμας: Οι σπουδές στην Ιατρική, οι λέξεις που δεν χρησιμοποιεί, ο φόβος του θανάτου και η σημασία της συντροφικότητας στη ζωή του

«Συμβιώνω αυτή την περίοδο, δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος» αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος

Μία ειλικρινής και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών της ελληνικής TV μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα χρόνια που σπούδαζε στην Ιατρική και τον «πόλεμο» από τον πατέρα του.

«Παίζω θέατρο από πολύ μικρός. Πέρασα στην Ιατρική 18 χρονών. Από 20 χρόνων -όπου αποφάσισα να κάνω το μεγάλο διάβημα- μπήκα στη σχολή θεάτρου. Παίζω 38 χρόνια.

Ανήκα στην μεγαλοαστική τάξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετώπισα πολλά προβλήματα και όχι μόνο ψυχολογικά, γιατί ο πατέρας μου μού ζήτησε να αποκοπώ από την οικογενειακή εστία, εφόσον ήθελα να πάρω τις δικές μου αποφάσεις. Αυτό μπορεί να με έκανε και πιο δυνατό άνθρωπο. Άρχισα να δουλεύω από πολύ μικρός, να ζω μόνος, εφόσον δεν ενέκριναν τις αποφάσεις μου. Επειδή δεν είχα τη θέληση να αφήσω την Ιατρική, πήγαινα το πρωί στο Πανεπιστήμιο, το απόγευμα στη Δραματική Σχολή και το βράδυ δούλευα ως μπάρμαν. Δούλευα ως μπάρμαν για 2-3 χρόνια, για να μπορώ να βγάζω το ψωμί μου.

Διαφήμιση

Ο Χάρης Ρώμας κατάφερε να τελειώσει την Ιατρική Σχολή. Ήταν ευχαριστημένος ο πατέρας του, μετά από αυτήν τη μεγάλη του επιτυχία;: «Το θέμα του πατέρα μου ήταν ο γιος του να είναι γιατρός, εγώ έγινα ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας. Τώρα μπορεί να αισθανόταν καλά. Το Ρώμας είναι το επίθετο της μητέρας μου. Λίγο πριν πεθάνει ο αγαπημένος μου πατέρας, περπατάγαμε μαζί στον δρόμο, είχα κάνει “Τους Μεν και τους Δεν” και όλοι του έλεγαν “Κ. Ρώμα, συγχαρητήρια για τον γιο σας”» εξήγησε ο 62χρονος σεναριογράφος.

Όπως έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος παλαιότερα είχε παντρευτεί, ο γάμος αυτός, ωστόσο, δεν προχώρησε. Τώρα τονίζει πως το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου δεν τον απασχολεί και προσθέτει: «Τα τρία “π” δεν τα χρησιμοποιώ: το πάντα, το πρέπει, το ποτέ».

Εν συνεχεία, αποκάλυψε πως την τρέχουσα περίοδο βρίσκεται σε σχέση: «Συμβιώνω αυτή την περίοδο, δεν είμαι μοναχικός άνθρωπος. Σχεδόν πάντα υπήρχε συντροφικότητα και σχέση. Ήμουν ερωτιάρης, έζησα πολύ έντονα».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας δεν δίστασε να παραδεχτεί πως φοβάται το θάνατο, πράγμα που ισχύει αν όχι για όλους τους ανθρώπους, για τους περισσότερους: «Μετά τα 50, βλέπω κάθε διάφορα. Επιβραδύνουμε περισσότερο ψυχικά την φθορά, όταν ασχολούμαστε με πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Η κατάληξη, έτσι κι αλλιώς, είναι δεδομένη. Ο μεγαλύτερος φόβος του ανθρώπου είναι ο θάνατος, ο φόβος του γήρατος είναι μικρότερος. Σκέφτομαι τον θάνατο, γιατί βλέπω ανθρώπους που αγαπώ να φεύγουν. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είδους συνέχεια υπάρχει».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: ΔΕΣ πως θα ήταν η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου: ΜΙΞΗ από Τζένιφερ Άνιστον, Μέγκαν Φοξ, Μαντόνα, Αμάντα Χόλντεν, Άν Ρόμπινσον

Γιατί η Τζούλια Ρόμπερτς αρνείται να κάνει πλαστικές; Πώς είναι σήμερα η 54χρονη σταρ;