in

GNTM: Κυβέλη Χατζηευστρατίου – Έτσι σκοτωσε τον 63χρονο με το αυτοκίνητο που κέρδισε ως νικήτρια του ριάλιτι της τηλεόρασης


Ένα τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου κοντά στην πλατεία Βικτωρίας στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας, Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 63χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Η κοπέλα σύμφωνα με όσα μετέφερε ο πατέρας της στην τηλεόραση είχε δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε προσεκτικά εδώ και περίπου ένα χρόνο!

Μάλιστα το τροχαίο δυστύχημα φέρεται να έγινε με το Opel Mokka το αυτοκίνητο που κέρδισε ως έπαθλο για τη νίκη της στο Next Top Model Ελλάδας!

Διαφήμιση

Σύμφωνα με μαρτυρίες η κοπέλα φέρεται να παραβίασε στοπ στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους και να φέρει την αποκλειστική ευθύνη λόγω αμέλειας στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, με την προτεραιότητα να είναι στον 63χρονο οδηγό της μηχανής και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Φέρεται να έτρεχε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα αφού οι ζημιές προκάλεσε δεν μπορούν σε καμία περίπτωση προκληθούν από μία ταχύτητα της τάξης των 40 χιλιομέτρων την ώρα

Να υπενθυμίσουμε ότι η κοπέλα με τη νίκη της στο Next Top Model Ελλάδας κέρδισε συμβόλαιο συνεργασίας με γνωστό πρακτορείο του εξωτερικού, 50.000 ευρώ μετρητά, πολλά κοσμήματα και δώρα και ένα Opel Μόκα αξίας 20.000 ευρώ




Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Έδιναν λεφτά στη μάνα; Σοκ από τις νέες αποκαλύψεις για τους παιδοβιαστές του Κολωνού

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ένταλμα σύλληψης για τη μάνα της 12χρονης στον Κολωνό Διώκεται για μαστροπεία